Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire BA in Studio Art
University of Wisconsin Eau Claire

BA in Studio Art

Eau Claire, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ontwikkel je eigen, gepersonaliseerde kunstopleiding met de bachelordiploma studiokunst van de University of Wisconsin-Eau Claire. Dit groeiende programma is uitstekend geschikt voor individuen met meerdere talenten en exploratieve kunstenaars die op zoek zijn naar hun passies en deze verder willen uitbouwen.

Studenten kunnen ervoor kiezen om de uitgebreide bachelordiploma studiokunst of de standaard bachelordiploma studiokunst te volgen. Het uitgebreide programma biedt flexibiliteit voor mensen met brede interesses op verschillende artistieke gebieden en helpt hen om toegepaste vaardigheden in visuele media te verfijnen. Studenten die deze optie volgen, worden experts in verschillende disciplines - variërend van tekenen, schilderen, grafiek, beeldhouwkunst, keramiek en fotografie. Voor dit diploma is geen minor of tweede major vereist.

Het standaardprogramma biedt een basis in een gespecialiseerd kunstgebied, maar biedt ook een sterke achtergrond in kunst, design en kunstgeschiedenis. Dit programma is een uitstekende optie voor diegenen die niet per se geïnteresseerd zijn in kunst als een professioneel carrièrepad, maar toch geïnteresseerd zijn in het gebruik van hun artistieke passies en talenten in hun toekomstige carrière. Studenten die deze optie volgen, moeten het diploma koppelen aan een minor of tweede major.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen