Keystone logo
University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

University Of Wisconsin - La Crosse

Invoering

Erkend als een van de beste plekken om te wonen met zijn kunst, restaurants en winkels, ligt het historische centrum van La Crosse op slechts een steenworp afstand, of een gratis busrit, van de campus. Met een bevolking van 52.000 is er genoeg te zien buiten de stadsgrenzen. Ga erop uit en verken de omliggende kliffen. Kamperen, wandelen, kajakken en fietsen. De uitzichten zullen een leven lang in je geheugen gegrift blijven. Het boeken van boeken is tenslotte misschien goed voor je hersenen, maar de natuur voedt de ziel.

Ervaar innovatieve academici langs de prachtige westkust van Wisconsin! Je zult zien waarom we tot de uitmuntende Midwest-universiteiten behoren en een Kiplinger-topwaarde zijn. Wij zijn: La Crosse, genesteld rond torenhoge kliffen en meanderende rivieren, is het culturele centrum van de regio.

Maak deel uit van een betrokken, actieve campus. Laat u inspireren op nieuwe wegen. Verbeter uw opleiding door academische, sociale en culturele ervaringen te stimuleren. Ontdek kleine klassen en geweldige docenten die studenten binnen en buiten de klas betrekken.

Deze fijne kwaliteiten leiden tot hoge retentiepercentages en hoge slagingspercentages. Onze studenten slagen niet alleen op de campus, ze vinden ook een duurzame carrière.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • La Crosse

    State Street,1725, 54601, La Crosse

    Vragen