Keystone logo
University of Wisconsin Superior BA/BS in het basisonderwijs
University of Wisconsin Superior

BA/BS in het basisonderwijs

Superior, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* tegoed 12-18* Wisconsin Inwoner: 4.077,57 USD. Niet-ingezetene: 7.864,05 USD. MN-ingezetene met wederkerigheid: 4.942,65

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Opgericht in 1893 als de Superior Normal School, werd de University of Wisconsin-Superior opgericht om leraren op te leiden. Sinds onze oprichting is UW-Superior een voorloper in het UW-systeem voor zijn aanbod in PK-12-onderwijs. Afgestudeerden van de lerarenopleiding staan hoog aangeschreven bij hun werkgevers; en velen hebben onderwijsprijzen gewonnen op districts-, staats- en nationaal niveau. Onderwijsstudenten werken al vroeg in hun programma met kinderen in lokale klaslokalen. Onze Field Experience Coordinator helpt bij het vinden van elke student een individuele plaatsing in een klaslokaal. Onderwijsprogramma's kunnen worden gewijzigd om in overeenstemming te zijn met het Wisconsin Department of Public Instruction.

Basisonderwijs K-9

Deze major bereidt studenten voor op het lesgeven in de klassen K-9 en vereist de instructieminor. Aanvullende licentiestatusopties zijn beschikbaar in Early Childhood Education en Special Education.

Met de K-9 Elementary Major kunnen studenten ook kiezen voor een minor in een van de volgende vakken:

  • Vroegschoolse educatie
  • Speciaal onderwijs

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen