Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Bachelor in het bedrijfsleven en administratie
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Bachelor in het bedrijfsleven en administratie

Wrocław, Polen

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.300 / per year *

Op de campus

* EU-kandidaten: € 2.200 / jaar; Internationale kandidaten: € 3.650 voor het eerste jaar en € 3.500 voor het tweede jaar.

Invoering

WroclawUni01

Wil je meer informatie over dit aantrekkelijke studieprogramma, de gerenommeerde universiteit van Wrocław, de bruisende stad Wrocław en het opwindende studentenleven, download dan de mobiele app.

Bij een voortdurende lockdown wordt het reguliere studieprogramma via e-learningmiddelen geïmplementeerd. Het is niet nodig om je studie op te schorten of uit te stellen.

Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Administratie en Economie aan de Universiteit van Wroclaw, met zijn wortels aan het begin van de 16e eeuw en Alma Mater van 9 Nobelprijswinnaars, heeft de eer u te verwelkomen in Business and Administration, driejarige bacheloropleiding aan de orde voor toekomstige leiders van de zakenwereld. Het programma is ontworpen voor maximale flexibiliteit. Alle studenten volgen dezelfde programmastructuur gedurende de eerste twee jaar. In het derde jaar beginnen de studenten hun specialisatiecursussen voor een van de opties zoals:

  • Bedrijf,
  • Financiën,
  • Bestuur.

De Bachelor of Business and Administration wordt volledig in het Engels gegeven en staat open voor zowel internationale als Poolse studenten en richt zich op elementaire bedrijfsgerelateerde onderwerpen, zoals leiderschap, marketing, accountancy, financiën, management, onderzoeksmethoden, internationale economie, ondernemerschap, recht , human resource management en interculturele communicatie. Eventuele beheersing van deze concepten kan deuren openen naar opwindende carrièrekansen in het bedrijfsleven, zoals het beheren van een multinationale onderneming, consulting, marketing, het starten van een eigen bedrijf, het aanbieden van winstgevende investeringen en financiële begeleiding, of het runnen van een non-profitorganisatie.

Programma Curriculum

BBA101
BBA102
BBA103
BBA104
BBA105A
BBA105B
BBA105C
BBA106A
BBA106B
BBA106C

Toelatingseisen

Om toegang te krijgen tot UWr-cursussen moet je voldoen aan onze academische toelatingseisen , Engelse taalvereisten en je diploma legaliseren .

Hier kunt u het pdf-bestand vinden en downloaden met algemene instapvereisten.

Aanmeldingsdeadlines:

Voor het wintersemester (oktober 2020) duurt de toelating tot:

  • 30 september 2020 voor kandidaten uit niet-EU-landen.
  • 30 september 2020 voor kandidaten uit EU-landen.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen