Keystone logo
University of Zagreb - Faculty of Electrical Engineering and Computing Bachelor of Science in elektrotechniek en informatietechnologie
University of Zagreb - Faculty of Electrical Engineering and Computing

Bachelor of Science in elektrotechniek en informatietechnologie

Zagreb, Kroatië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.574 / per year *

Op de campus

* 42.000 HRK (ongeveer 5.600 EUR)

Invoering

Bacheloropleiding Elektrotechniek en Informatietechnologie ontwikkelt competenties om technische problemen van verschillende complexiteit te analyseren en op te lossen, om als een efficiënt teamlid te opereren en om bij te dragen aan het ontwerp van systemen en processen op het gebied van elektrotechniek en informatietechnologie.

Elektrotechniek richt zich op de toepassing van natuurkundige wetten over elektromagnetische verschijnselen bij de ontwikkeling van producten en diensten ten behoeve van de mensheid.

Informatietechnologie maakt gebruik van computers, computernetwerken, communicatiesystemen en technologie om informatie op te merken, te verwerken, op te slaan en weer te geven.

Studenten zullen gedurende drie jaar studie een brede reeks technische vaardigheden en competenties op het gebied van elektrotechniek en informatietechnologie verwerven die hen zullen voorbereiden om na het afronden van hun studie efficiënt te integreren als lid van het productieve engineeringteam. Tijdens de studie wordt veel nadruk gelegd op praktische vaardigheden en vroege loopbaanontwikkeling.

Terwijl de eerste twee jaar van de studie erop gericht zijn studenten een gemeenschappelijke reeks vaardigheden te leren die een ingenieur op het gebied van elektrotechniek en informatietechnologie nodig heeft door middel van een zorgvuldig voorbereide reeks vereiste cursussen , biedt het laatste studiejaar een grote selectie aan keuzevakken die studenten de kans geven om specifieke kennis en competenties op te doen op het gebied van:

  • communicatietechnologieën
  • regeltechniek
  • elektronica
  • ingebedde systemen
  • energie en energietechniek
  • robotica en mechatronica
  • signaal- en informatieverwerking

Als ze hun expertise op specifieke gebieden verder willen verbreden, zijn studenten na afronding van de bacheloropleiding goed voorbereid om zich in te schrijven voor masteropleidingen in elektrotechniek en informatietechnologie aan elke universiteit wereldwijd, inclusief de mogelijkheid om hun opleiding voort te zetten door het volgen van een masteropleiding programma bij FER .

Het studieprogramma legt ook veel nadruk op de ontwikkeling van zachte technische vaardigheden door middel van de reeks transversale cursussen , die de basisopleiding van ingenieurs aanvullen met een extra reeks vaardigheden die nodig zijn om een ingenieur als een compleet persoon te vormen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen