Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Bachelor in communicatie en media: concentratie in mediamarketing
University of New York in Prague (UNYP)

Bachelor in communicatie en media: concentratie in mediamarketing

Prague, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

Op de campus

Invoering

Bereid je voor op een creatieve carrière met een Bachelor in Communicatie en Media met een Media Marketing-concentratie

Er zijn momenteel meer vormen van media dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis, wat betekent dat mediamarketing een complex en veelzijdig vakgebied is. Traditionele print-, radio- en televisiemarketing bestaan nog steeds, maar zijn uitgebreid met online marketing, die begon met e-mail- en zoekmachinemarketing en vervolgens is geëvolueerd om nieuwe vormen te omvatten, zoals socialemediamarketing, mobiele marketing en influencer-marketing.

De Media Marketing-concentratie aan de Universiteit van New York in Praag bereidt studenten voor op een carrière in de snelle, creatieve wereld van adverteren, ontwikkelen en verkopen van producten, van nichepubliek tot massamarkten. Afgestudeerden in Communicatie en Media met deze concentratie zullen gekwalificeerd zijn voor veel creatieve en strategische banen in de communicatie-industrie.

Om in aanmerking te komen voor de graad Communicatie en Media met een Media Marketing-concentratie, moet de student zijn ingeschreven voor de State University of New York Empire State University en UNYP Dual degree-programma. Om de concentratie in Mediamarketing te verkrijgen, moeten studenten 12 studiepunten (24 ECTS-credits) behalen in cursussen uit de lijst met concentratievakken; een onderwerp selecteren voor de bachelorscriptie in een onderwerp gerelateerd aan de concentratiefocus; en slagen voor het Tsjechische staatsexamen en het behalen van het UNYP bachelordiploma. De naam van de concentratie zal verschijnen in het UNYP Diploma Supplement, samen met de specificatie van de Major.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen