Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Bachelor in communicatie en media: concentratie in multimediajournalistiek
University of New York in Prague (UNYP)

Bachelor in communicatie en media: concentratie in multimediajournalistiek

Prague, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

Op de campus

Invoering

Deel je passie met de wereld op meerdere platforms met een bachelor in communicatie en media met een concentratie multimediajournalistiek

Multimediajournalistiek gaat over het gebruik van meerdere platforms om verhalen te vertellen. Het brede scala aan platforms en media-toestemming dat tegenwoordig beschikbaar is, betekent dat succesvol zijn in de journalistiek betekent dat je de flexibiliteit moet hebben om je aan te passen aan de verschillende behoeften en wensen van verschillende doelgroepen en organisaties.

De concentratie Multimediajournalistiek aan de Universiteit van New York in Praag bereidt studenten voor op een opwindende carrière in de voortdurend evoluerende media-inhoudindustrie, of het nu gaat om makers van inhoud of om inhoud te beheren. Studenten verwerven vaardigheden in het creëren van origineel en boeiend journalistiek materiaal voor alle hedendaagse kanalen, of het nu gaat om gedrukte en digitale publicaties, audio of video. Er wordt gefocust op een breed scala aan benaderingen, zowel serieus (nieuws schrijven) als populair (entertainment, schrijven over reizen en meer).

Om in aanmerking te komen voor de graad Communicatie en Media met een concentratie Multimediajournalistiek, moet de student zijn ingeschreven aan de State University of New York Empire State University en aan UNYP Dual degree-programma. Om de concentratie in multimediajournalistiek te verkrijgen, moeten studenten 12 studiepunten (24 ECTS-credits) behalen in cursussen uit de lijst met concentratievakken; een onderwerp selecteren voor de bachelorscriptie in een onderwerp gerelateerd aan de concentratiefocus; en slagen voor het Tsjechische staatsexamen en het behalen van de UNYP bachelorgraad. De naam van de concentratie zal verschijnen in het UNYP Diploma Supplement, samen met de specificatie van de Major.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen