Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Bachelor in communicatie en media: concentratie in public relations
University of New York in Prague (UNYP)

Bachelor in communicatie en media: concentratie in public relations

Prague, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

Op de campus

Invoering

Ontgrendel uw potentieel met een diploma Communicatie en Media met een Public Relations-concentratie

Public Relations is de zaak van communicatie, relaties en reputatie. Elke organisatie, hoe groot of klein ook, is afhankelijk van haar reputatie om te overleven en te groeien, en de goede reputatie van een bedrijf kan haar meest waardevolle bezit zijn. Met behulp van alle beschikbare media creëren en onderhouden PR-professionals relaties met het publiek om goodwill en wederzijds begrip tussen een organisatie en het publiek op te bouwen en te behouden.

De Public Relations-concentratie aan de Universiteit van New York in Praag heeft tot doel studenten de uitstekende communicatie- en promotievaardigheden te bieden die nodig zijn om de reputatie van klanten te beheren, de mening van de media te beïnvloeden en een klant naar de buitenwereld te vertegenwoordigen. Deze vaardigheden zijn zeer gewenst in het huidige tijdperk, waarin alle zakelijke en publieke entiteiten toegewijde en bekwame communicatieprofessionals in het team nodig hebben.

Om in aanmerking te komen voor de graad Communicatie en Media met een Public Relations-concentratie, moet de student ingeschreven zijn in het State University of New York Empire State University en UNYP Dual degree-programma. Om een concentratie in Public Relations te verkrijgen, moeten studenten 12 studiepunten (24 ECTS-credits) behalen in cursussen uit de lijst met concentratievakken; een onderwerp selecteren voor de bachelorscriptie in een onderwerp gerelateerd aan de concentratiefocus; en slagen voor het Tsjechische staatsexamen en het behalen van de UNYP bachelorgraad. De naam van de concentratie zal verschijnen in het UNYP Diploma Supplement, samen met de specificatie van de Major.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen