Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Bachelor in internationale betrekkingen: concentratie in conflict- en veiligheidsstudies
University of New York in Prague (UNYP)

Bachelor in internationale betrekkingen: concentratie in conflict- en veiligheidsstudies

Prague, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

Op de campus

Invoering

Maak de wereld veiliger met een bachelor in internationale betrekkingen met een concentratie Conflict- en Veiligheidsstudies

Conflict- en veiligheidsstudies is een discipline die zich richt op risico's en conflicten. Conflict kan gemakkelijk worden begrepen als zowel gewelddadige actie als politiek die wordt gevoerd onder de dreiging van geweld, maar conflict- en veiligheidsstudies omvatten ook nationale veiligheid, maatschappelijke veiligheid, milieuveiligheid en economische veiligheid. Studenten Conflict- en Veiligheidsstudies proberen beleid en strategieën te begrijpen voor het controleren, beheren, beheersen en voorkomen van bedreigingen voor de veiligheid en vrede.

De concentratie Conflict- en Veiligheidsstudies aan de Universiteit van New York in Praag helpt studenten internationale geschillen te begrijpen, de manier waarop hun aard is veranderd en het gebruik van geweld in internationale betrekkingen. Deze onderwerpen zijn nog nooit zo relevant geweest als nu, en studenten van deze concentratie zullen de analytische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om de risico's te begrijpen waarmee we in ons leven worden geconfronteerd. Ze zullen klaar zijn om een carrière na te streven waarin ze werken aan het beperken van de impact van deze risico's en het veiliger maken van onze samenlevingen.

Om in aanmerking te komen voor de graad Internationale Betrekkingen met een concentratie Conflict- en Veiligheidsstudies, moet de student zijn ingeschreven aan de State University of New York Empire State University en aan het UNYP Dual degree-programma. Om de concentratie in Conflict- en Veiligheidsstudies te verkrijgen, moeten studenten 12 studiepunten (24 ECTS-credits) behalen in cursussen uit de lijst met concentratievakken; een onderwerp selecteren voor de bachelorscriptie in een onderwerp gerelateerd aan de concentratiefocus; en slagen voor het Tsjechische staatsexamen en het behalen van de UNYP bachelorgraad. De naam van de concentratie zal verschijnen in het UNYP Diploma Supplement, samen met de specificatie van de Major.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen