Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP) Bachelor in internationale betrekkingen: concentratie in diplomatie en internationaal recht
University of New York in Prague (UNYP)

Bachelor in internationale betrekkingen: concentratie in diplomatie en internationaal recht

Prague, Tsjechië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12.000 / per year

Op de campus

Invoering

Bereid je voor op een zinvolle carrière met een bachelor in internationale betrekkingen met een concentratie diplomatie en internationaal recht

Diplomatie en internationaal recht zijn altijd onderling afhankelijke, maar gescheiden praktijken geweest. Het internationaal recht is het geheel van regels en precedenten die dienen als een bindend raamwerk voor stabiele, georganiseerde en vreedzame internationale betrekkingen, terwijl diplomatie het communicatieproces is tussen internationale actoren via bemiddeling van professionele diplomaten, die de officiële vertegenwoordigers zijn van staten en naties. en niet-professionele acteurs.

De concentratie Diplomatie en Internationaal Recht aan de Universiteit van New York in Praag heeft tot doel studenten een goed inzicht te geven in het functioneren van de diplomatie vandaag de dag, en de rol van het internationaal recht in mondiale aangelegenheden. Studenten die deze concentratie bestuderen, zullen de kennis verwerven en de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor een professionele carrière op gebieden die steeds belangrijker worden in een globaliserende wereld.

Om in aanmerking te komen voor de graad Internationale Betrekkingen met een concentratie Diplomatie en Internationaal Recht, moet de student zijn ingeschreven aan de State University of New York Empire State University en aan het UNYP Dual degree-programma. Om de concentratie in diplomatie en internationaal recht te verkrijgen, moeten studenten 12 studiepunten (24 ECTS-credits) behalen in cursussen uit de lijst met concentratievakken; een onderwerp selecteren voor de bachelorscriptie in een onderwerp gerelateerd aan de concentratiefocus; en slagen voor het Tsjechische staatsexamen en het behalen van de UNYP bachelorgraad. De naam van de concentratie zal verschijnen in het UNYP Diploma Supplement, samen met de specificatie van de Major.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen