Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Invoering

Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, onze afgestudeerden zijn de volgende generatie van de burgers klaar om een ​​gezonder, slimmer en meer levendige manier van leven te creëren. Je bent zo ver gekomen. Er zijn geen grenzen aan waar je gaan vanaf hier.

Warme zuidelijke gastvrijheid. Innovatieve academische programma's. Prachtige campus gebouwen met ouderwetse charme. Comfortabele woonruimtes. U wilt een hbo-opleiding vol nieuwe ervaringen, uitdagende banen en vriendelijk faculteit. Je bent klaar voor iets anders dat voelt als thuis - iets groots dat kleine voelt. Dat is de succesvolle mix vindt u aan de Universiteit van South Carolina.

de Universiteit van South Carolina ligt in het hart van de staat South Carolina, is een groot onderzoek universiteit waar studenten voor te bereiden om de leiders van morgen, creatieve probleemoplossers en innovatieve denkers.

De universiteit van de locatie South Carolina's geven je toegang tot wereldklasse artistieke, culturele en entertainment evenementen, evenals uitgebreide stage plaatsen in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, productie en overheid. In de Columbia metro gebied, zult u NBC, ABC en CBS filialen te vinden; ziekenhuizen, de farmaceutische en verzekeringsmaatschappijen; non-profits, web development bedrijven, advocatenkantoren, reclamebureaus en internationale bedrijven zoals Citibank, Honeywell, International Paper, Trane, Michelin, Pirelli Kabels en Bose, onder anderen, die u van harte welkom om hands-on professionele ervaring op te doen.

Op loopafstand van de campus, dan kunt u genieten van goede restaurants zoals Groucho of Yesterday's, samen met het nachtleven en leuke boetiekjes en winkels in de Five Points gebied. Cool Beans, een plaatselijke eigendom koffie spot, vaak fungeert als een late-night studie hangout. Of, probeer dan de high-end galeries en eetgelegenheden in de hele Congaree Vista. Proef onze theaters, bioscopen, buurt festivals, boerenmarkten, openluchtconcerten, Riverbanks Zoo and Botanical Gardens, openbare ruimtes beeldhouwkunst, galeries en musea. Probeer dan outdoor avonturen, zoals kajakken, vissen of kanoën op de Columbia de drie rivieren en wandelen, hardlopen, fietsen of wandelen in onze parken en groene wegen.

De universiteit van South Carolina is

Opgericht in 1801 32.971 Totaal studenten 270.000 trots alumni wonen over de hele wereld Studenten uit alle 50 staten en meer dan 100 landen # 52 Top Public University (US News and World Report, 2016) 47 nationaal gerangschikt programma's # 1 Undergraduate internationale business programma (US News and World Report, 2016) # 43 Best Undergraduate Business Programma ( US News and World Report, 2016)

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Columbia

  1705 College Street, 7th Floor Columbia, SC 29208, 29208, Columbia

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Vragen