Keystone logo
University of Pittsburgh BS IN BIO-INFORMATIE
University of Pittsburgh

BS IN BIO-INFORMATIE

Pittsburgh, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bio-informatica is de theorie, toepassing en ontwikkeling van computerhulpmiddelen om problemen op te lossen en hypothesen te creëren op alle gebieden van de biologische wetenschappen. Biologie in de post-genoomwereld is en wordt nog steeds getransformeerd van een grotendeels laboratoriumgebaseerde wetenschap naar een die experimentele en informatiewetenschap integreert. Bio-informatica heeft bijgedragen aan de vooruitgang in de biologie door tools te bieden die datasets verwerken die te groot en / of complex zijn voor handmatige analyse.

Voorbeelden van enkele van deze tools zijn het samenstellen van de DNA-sequentie van volledige genomen, algoritmen voor het vinden van genen, analyse van microarray-expressie, modellering van moleculaire systemen en het ontdekken van biomarkers uit massaspectra. Computationele tools staan centraal bij de organisatie, analyse en oogst van biologische gegevens op het niveau van macromoleculen, cellen en systemen.

Bijgevolg is er een groeiende behoefte aan geschoolde professionals die de talen van biologie en informatica begrijpen. Biologen die zijn opgeleid in meer traditionele programma's, hebben mogelijk geen praktische kennis van statistieken en algoritmen, terwijl computerwetenschappers die zijn opgeleid in meer traditionele programma's mogelijk geen praktische kennis hebben van de chemie en biologie die in het veld vereist zijn.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in bio-informatica
    • Lewiston, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in bio-informatica - STEM aangewezen
    • Chicago, Verenigde Staten