Keystone logo
University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Invoering

Het Sykes College of Business van de University of Tampa is een toonaangevende particuliere instelling die zich richt op de ontwikkeling van de wereldleiders van morgen. Ons streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in onze AACSB-accreditatie — een erkenning die ons tot de top 5 procent van afgestudeerde business schools wereldwijd plaatst.

Onze innovatieve programma's omvatten de nieuwste tools en technieken, waardoor studenten de geavanceerde probleemoplossende en analytische vaardigheden krijgen die nodig zijn om uit te blinken in een wereldwijd concurrerende markt. Het college heeft een levendige band met het bedrijfsleven en onze studenten profiteren van uitgebreide ervaringsleren en netwerkmogelijkheden. Binnen onze MBA- en MS-programma's worden tal van concentratiemogelijkheden aangeboden, waardoor studenten hun talenten kunnen ontdekken en hun studieprogramma kunnen personaliseren.

Onze faculteitsleden beschikken over een indrukwekkende combinatie van geavanceerde academische referenties en praktische zakelijke ervaring. Ze leveren niet alleen uitstekend onderwijs en mentorschap, maar houden zich ook bezig met relevant academisch en op de industrie gebaseerd onderzoek. Dit onderzoek houdt ons betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe theorieën en helpt bij onze pedagogische missie.

Sykes Hogeschool voor Bedrijfskunde

Het Sykes College of Business is een integraal onderdeel van een universiteitscampus van 100 hectare in het hart van Tampa. Als een allesomvattende instelling biedt de Universiteit van Tampa een volledig spectrum aan middelen, gekwalificeerde docenten en moderne faciliteiten.
Het Sykes College of Business is een van de elite privéscholen in het zuidoosten die zowel op graduate als undergraduate-niveau is geaccrediteerd door AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International is de belangrijkste zakelijke accrediterende organisatie die excellentie en voortdurende verbetering in het onderwijs voor niet-gegradueerden en afgestudeerden promoot.

Wat onderscheidt ons

In het hart van een van de meest levendige zakengemeenschappen van Florida biedt het Sykes College of Business van de University of Tampa onderwijs van wereldklasse met een internationale reputatie voor succes.

Bij het Sykes College of Business zijn we trots op de kenmerken die ons onderscheiden van 's werelds beste zakelijke programma's:

  • Hoogste accreditatie
  • Innovatief leerplan
  • Uitstekende faculteit
  • Ervaringsleren
  • Hightech voorzieningen

Het Sykes College of Business is de plek waar de bedrijfsleiders van morgen – van om de hoek tot aan de verre uithoeken van de wereld – komen om te leren, zich te ontwikkelen en te netwerken. Hooggekwalificeerde studenten van verschillende leeftijden en achtergronden krijgen geavanceerde training in een scala aan disciplines van faculteitsleden met een hart voor het bedrijfsleven.

Accreditaties

Geaccrediteerd door AACSB

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Tampa

    401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building, 33606, Tampa

    Vragen