Keystone logo
UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

UTSA - The University of Texas at San Antonio

Invoering

De Universiteit van Texas in San Antonio is een multiculturele onderneming voor ontdekkingstochten met meer dan 34.000 studenten. Het is de grootste universiteit in de metropoolregio San Antonio met vier campussen verspreid over de stad.

De Universiteit van Texas in San Antonio zet zich in voor de bevordering van kennis door onderzoek en ontdekking, lesgeven en leren, maatschappelijke betrokkenheid en openbare dienstverlening. Als een instelling van toegang en excellentie omarmt de Universiteit van Texas in San Antonio multiculturele tradities en dient het als een centrum voor intellectuele en creatieve bronnen en als een katalysator voor sociaaleconomische ontwikkeling en de commercialisering van intellectueel eigendom - voor Texas, het land en de wereld .

De Universiteit van Texas in San Antonio, een Spaanse dienende instelling in een wereldstad die al eeuwenlang een kruispunt van volkeren en culturen is, waardeert diversiteit en inclusie in alle aspecten van het universitaire leven. Als een instelling die uitdrukkelijk is opgericht om de opleiding van Mexicaanse Amerikanen en andere achtergestelde gemeenschappen te bevorderen, zet onze universiteit zich in om generaties van discriminatie en ongelijkheid te beëindigen. De Universiteit van Texas in San Antonio, een vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteit, bevordert academische excellentie door middel van een gemeenschap van dialoog, ontdekking en innovatie die het unieke van elke stem omarmt.

Locaties

Locaties
  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Vragen