Keystone logo
UWE Bristol BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering
UWE Bristol

BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering

Bristol, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.250 / per year *

Op de campus

* thuisstudenten per jaar: £ 9250 | internationale studenten per jaar: £ 15250

Invoering

Studeer voltijds of deeltijds aan deze cursus die is ontworpen om u de vaardigheden bij te brengen om te slagen in uw carrière.

Waarom elektrotechniek en elektronica studeren?

We worden geconfronteerd met een wereldwijde energiecrisis, met een dringende behoefte aan duurzame elektriciteitsoplossingen, zowel nu als in de toekomst. De toegenomen vraag leidt tot een tekort aan fossiele brandstoffen, wat leidt tot problemen met de toeleveringsketen en torenhoge energieprijzen in de hele wereldeconomie.

Studeer elektrische en elektronische engineering en je loopt voorop bij het oplossen van de energie-uitdagingen van vandaag. Speel een cruciale rol bij het ontwikkelen van technologie om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en u maakt echt een verschil voor de samenleving.

Elektrische en elektronische engineering is een multidisciplinair gebied, waarin verschillende disciplines samenkomen om echte uitdagingen aan te gaan. Deze variëren van vermogen, elektronica, digitaal en analoog, informatica, systeemontwerp, wiskunde en natuurkunde.

Van vermogenselektronische oplossingen voor elektrische voertuigen en vliegtuigen tot hernieuwbare energiebronnen, de vooruitgang op deze gebieden verandert de manier waarop we reizen en onze huizen en bedrijven van stroom voorzien. Als elektrotechnisch of elektronisch ingenieur word je een voorvechter van sociale impact, waarbij je innovatieve energieoplossingen ontwerpt om het energieverbruik van de samenleving te verminderen.

Waarom UWE Bristol?

Ons nieuwe inclusieve, probleemgebaseerde curriculum zal ons technische publiek verbreden, waardoor studenten met een breder scala aan achtergronden een carrière in de techniek kunnen nastreven.

Je krijgt les in onze nieuwe ultramoderne School of Engineering, ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop engineering wordt onderwezen. Met motortestcellen, speciale ruimtes voor samenwerkend leren en de nieuwste hightech apparatuur, is het speciaal gebouwd om een breed scala aan technische disciplines te ondersteunen.

Waar kan het me brengen?

Als student-ingenieur begin je vanaf de eerste dag aan je professionele reis om een opgenomen of gecharterde ingenieur te worden. Je leert door te doen, je vroege vaardigheden toe te passen en opnieuw te bekijken door middel van ingebedde projectweken en het ontwikkelen van digitale en fysieke prototypes, zoals je in de praktijk zou doen.

Kies een carrière bij het ontwerpen van elektrische en elektronische systemen, werken aan consumententechnologie of het oplossen van technische problemen voor communicatie- en energieopwekkings-/distributiebedrijven. Je zou ook kunnen werken in technologie, productie, transport en spoorwegen, luchtvaart en tal van andere industrieën.

toelatingen

Beurzen en financiering

Voorzieningen

Over de school

Vragen