Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Invoering

De University of Wisconsin-Madison is een nationale grootmacht als het gaat om taalonderwijs en -onderzoek. De universiteit biedt in de loop van het jaar regelmatig instructie in meer dan 60 talen, waaronder 45+ talen die regelmatig tijdens het academiejaar worden onderwezen en nog eens 20+ talen die in de zomer worden onderwezen via de Wisconsin Intensive Summer Language Institutes.

De studie van talen is een belangrijk onderdeel van de Wisconsin Experience, en bereidt studenten van de University of Wisconsin-Madison voor om uitstekende leiders te worden die lokaal, nationaal en wereldwijd betrokken zijn. In feite heeft University of Wisconsin-Madison meer studenten die afstuderen in een andere taal dan het Engels dan enige andere universiteit in de Verenigde Staten, wanneer rekening wordt gehouden met de eerste en tweede majors.

Onze toegewijde faculteit aan de Universiteit van Wisconsin -Madison afdelingen van talen, literatuur, taalkunde en culturen, en aangesloten bij de universitaire centra voor internationale en gebiedsstudies, zijn wereldberoemde wetenschappers met onderzoeksexpertise over de hele wereld.

Locaties

  • Madison

    Madison, Verenigde Staten

    Vragen