Keystone logo
Uzhhorod National University Bachelor in micro- en nano-elektronica
Uzhhorod National University

Bachelor in micro- en nano-elektronica

Uzhhorod, Oekraïne

0 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blended

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het doel van het onderwijsprogramma: verwerven van competenties die voldoende zijn voor professionele activiteiten op het gebied van materialen en technologieën, het oplossen van gespecialiseerde complexe praktische en technologische problemen van ontwikkeling, ontwerp, productie, installatie, bediening, onderhoud, reparatie en modernisering van elektronische apparaten voor fysieke en biomedische doeleinden, micro- en nanosysteemtechnologie en zonne-energie, gekenmerkt door complexiteit en onzekerheid van omstandigheden.

Het educatieve en professionele programma is gericht op het verwerven door studenten van professionele kennis, vaardigheden en capaciteiten voor de succesvolle implementatie van professionele activiteiten in nanotechnologie en microsysteemtechnologie.

Leerdoelen: Tijdens het bestuderen van het onderwijsprogramma Micro- en nano-elektronica bestuderen studenten de processen van ontwikkeling, productie en toepassing van micro-elektronische en halfgeleiderapparaten en apparaten.

De theoretische inhoud van het vakgebied wordt gevormd door de concepten en principes van de vaste-stoffysica, de vastestofelektronica en de fysische grondslagen van micro- en nanosysteemtechnologie. De afgestudeerde leert methoden en technologieën te gebruiken voor het ontwerpen van apparaten, apparaten en systemen van micro-tan nanosysteemtechnologie van verschillende, inclusief biomedische doeleinden, om computerapparatuur en meetapparatuur toe te passen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelors in Nanotechnology
    • Ostrava, Tsjechië
  • Bachelor in Material Physics and Nanotechnologies
    • Kaunas, Litouwen
  • Bachelor of Science in materiaalfysica en nanotechnologieën
    • Kaunas, Litouwen