Keystone logo
© The University of Fredericton
Vanier Cegep College

Vanier Cegep College

Vanier Cegep College

Invoering

Vanier is een Engels college dat bekend staat om zijn uitmuntendheid in het onderwijs met een verscheidenheid aan academische en professionele programma's. Dit is een echt Canadese studentgerichte ervaring op twee campuslocaties dicht bij het centrum van Montreal, en beide op een metrolijn. We hebben een sterke studentenservice, waaronder studiebegeleiding en academische ondersteuningsdiensten, sportfaciliteiten met een fitnessruimte en een zwembad, een onlangs gerenoveerde bibliotheek, sociale activiteiten en een schoolverpleegkundige en adviesdiensten. Onze taalschool biedt cursussen aan in het Engels voor academische doeleinden, Frans, Spaans en meer.

We worden vaak de meest diverse universiteitscampus in Quebec genoemd vanwege onze zeer diverse studentenpopulatie van meer dan 8000 studenten. Vanier College zet zich in voor onderwijs voor internationale studenten en voor het creëren van een open klimaat dat leren over grenzen en culturen bevordert.

Vanier heeft twee campussen; onze belangrijkste in de wijk St-Laurent, en de nieuwe centraal gelegen Beaumont-locatie nabij het metrostation Acadie, op ongeveer twintig minuten afstand van elkaar. Je lessen vinden plaats op beide campussen. U zult merken dat klaslokalen en computerlokalen goed uitgerust zijn, ondersteuning beschikbaar is op beide locaties, en dat dit zal bijdragen aan uw veelzijdige ervaring van Montreal.

Het kiezen van de juiste school voor jou, vooral wanneer je naar het buitenland reist, is zo belangrijk. Vanier is een ondersteunende leeromgeving waar diversiteit onze kracht is. We verwelkomen je!

173448_VanierSummer.jpg

toelatingen

Visum vereisten

Documenten die nodig zijn om in Canada te studeren

Zodra u bent toegelaten tot een van onze Attestation-programma's, moet u uw essentiële immigratiedocumenten aanvragen om in Quebec en Canada te kunnen studeren. Als u deze documenten niet ontvangt, wordt uw acceptatie geweigerd.

Dit zijn de documenten die u nodig heeft:

  1. CAQ (certificat d'acceptation du Québec) afgegeven door Immigration, Diversity and Inclusion Québec;
  2. Studievergunning afgegeven door Immigration, Refugees and Citizenship Canada (regering van Canada);
  3. Coop-/stagevergunning afgegeven door Immigration, Refugees and Citizenship Canada op hetzelfde moment als je studievergunning (je moet deze aanvragen omdat er een stage is als onderdeel van je attestprogramma).

Waarschuwing: het kan tot drie maanden duren voordat deze documenten zijn verkregen. Solliciteer dan direct na ontvangst van je voorwaardelijke toelatingsbevestiging van Vanier!

Opmerking: het wordt ten zeerste aanbevolen dat aanvragers ervoor zorgen dat hun huidige paspoort niet binnen de komende jaren verloopt terwijl ze van plan zijn aan het Vanier College te studeren. Studievergunningen en CAQ's worden alleen gegeven voor de tijd dat het huidige paspoort geldig is, en daarom moeten deze documenten vanuit Canada worden vernieuwd als de vervaldatum van het paspoort eerder is dan het einde van het studieprogramma.

Vanier College is een Designated Learning Institution (DLI), nummer O19359201897.

Locaties

  • Montreal

    821 Avenue Sainte-Croix, H4L 3X9, Montreal

    Vragen