We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vassar College

Vassar College

Vassar College

Invoering

Vassar College , opgericht in 1861, is een zeer selectieve, residentiële, gemengde universiteit voor vrije kunsten. Vassar staat consequent gerangschikt onder de beste hogescholen voor vrije kunsten in het land en staat bekend om zijn baanbrekende prestaties in het onderwijs, om zijn lange geschiedenis van curriculaire innovatie en om de schoonheid van de campus.

De missie van het Vassar College is om "de middelen van een gedegen, goed geproportioneerde en liberale opleiding" toegankelijk te maken die elk individu inspireert om een zinvol leven te leiden. Het college maakt een opleiding mogelijk die analytisch, geïnformeerd en onafhankelijk denken en gezond oordeel bevordert; moedigt welbespraakte expressie aan; en koestert intellectuele nieuwsgierigheid, creativiteit, respectvol debat en betrokken burgerschap.

Vassar ondersteunt een hoge standaard van betrokkenheid bij lesgeven en leren, wetenschap en artistieke inspanningen; een breed en diep curriculum en een wooncampus die een leergemeenschap bevordert. Vassar, opgericht in 1861 om vrouwen een opleiding te geven die gelijk was aan die welke ooit alleen voor mannen beschikbaar was, staat nu open voor iedereen en streeft naar diversiteit, inclusie en gelijkheid als essentiële componenten van een rijke intellectuele en culturele omgeving waarin alle leden, inclusief degenen van ondervertegenwoordigde en gemarginaliseerde groepen, worden gewaardeerd en gemachtigd om te gedijen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Vragen