Keystone logo
Vatel Argentina

Vatel Argentina

Vatel Argentina

Invoering

Een internationale hotelopleidingsschool

Gelegen in Paraguay Street in 1867, op enkele meters afstand van de karakteristieke Santa Fe-laan en het Rodriguez Peña-plein, bevindt het hoofdkantoor van Vatel zich in het centrum van de toeristische en culturele activiteiten van de Argentijnse hoofdstad en biedt een breed scala aan toegang via van metro-, bus- en treinnetwerken.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires is de economische, culturele en politieke hoofdstad van de Argentijnse Republiek

Het wordt wereldwijd erkend als de culturele hoofdstad van Latijns-Amerika met een breed aanbod voor alle smaken. Het is ook de stad die het grootste aantal buitenlandse studenten ontvangt, geschat op 25.000.

De hoofdstad heeft ongeveer 3 miljoen inwoners, terwijl Greater Buenos Aires 12 miljoen inwoners heeft en een uniek hotelaanbod op het continent met de aanwezigheid van de belangrijkste internationale ketens en met regionaal en wereldwijd erkende hotels.

Gemiddeld is 30% van onze studenten van buitenlandse origine, afkomstig uit meer dan 15 verschillende landen.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Het onderwijzend personeel wordt gevormd door gerenommeerde professionals uit de Argentijnse hotelindustrie die niet alleen theoretische kennis aan studenten overdragen, maar ook ervaringskennis die is opgedaan dankzij hun uitgebreide professionele carrière.

Het is ook belangrijk om te onderstrepen dat we in Vatel een zeer belangrijke cognitieve training bevorderen voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten, en dat is de reden waarom vaardigheden zoals respect, discipline, weten hoe te zijn en zijn en persoonlijke presentatie.

Internationalisering is een fundamenteel punt in de vorming van Vatel. Met het Marco Polo-programma, Best Innovation in a Academic Program, kunnen studenten van Vatel Buenos Aires hun tweede jaar studeren aan een ander Vatel-instituut ter wereld. Ze maken ook deel uit van een netwerk dat niet stopt met groeien, momenteel heeft het Vatel-netwerk 9.000 studenten en 35.000 afgestudeerden in contact dankzij het VatelAlumni-portaal

Met een zeer competitief en actueel academisch plan biedt Vatel Argentina een dubbele Argentijnse / Franse graad die een snelle professionele inbreng garandeert:

  • Hogere graad in International Hotel Administration - MEC Argentina
  • Bachelor diploma in internationaal hotelbeheer - Frankrijk

Onze missie: Jonge mensen voorbereiden op ontwikkeling in de internationale gastvrijheid

Hoe de nieuwe generaties trainen om zich open te stellen voor de wereld en te slagen in hun hotelcarrière in de horeca, toerisme en luxe-industrie?

Vatel, een toonaangevend onderwijsconcept sinds de oprichting 35 jaar geleden

In Vatel bereiden we toekomstige leidinggevenden van het internationale hotel en toerisme voor.

Met meer dan 35 jaar ervaring, ontvangen Vatel-campussen in de wereld 7.000 studenten die internationale hotels bestuderen met dezelfde filosofie gebaseerd op het toepassen in hotels van wat ze in de klas leren.

Hotels studeren: het succes van de 29.000 afgestudeerden die we Vatéliens noemen, wordt aangetoond door hun werkontwikkeling in de meest prestigieuze hotels ter wereld. Uit jaarstatistieken blijkt dat 80% van hen in de internationale hotelindustrie zal werken als algemeen directeur van hotel- of hotelketens, operationeel manager, afdelingsmanager, commercieel en verkoopmanager, marketing, human resources, financieel manager, Afdelingshoofden, receptie, voedsel en dranken, public relations, evenementenorganisatie ... De resterende 20% zal worden ontwikkeld in andere sectoren van activiteiten zoals de luxe-industrie die dit afgestudeerde profiel nastreeft.

Alle vormen een dynamisch, solide en zeer nuttig netwerk, zowel voor de student op zoek naar een stage als voor de pas afgestudeerde in het zoeken naar een baan in een land of in een gekozen stad.

Als de eerste wereldgroep voor opleidingen in hotel- en toerismebeheer biedt Vatel vandaag alle voorwaarden om zich open te stellen voor de wereld en te slagen in uw professionele carrière.

Locaties

  • 1867, 1121

    Paraguay,1867, C1121, 1867, 1121

Vragen