Keystone logo
Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Vatel Paraguay Asuncion

Invoering

Een Franse school voor internationale hotelopleiding

Vatel arriveert in 2011 in Paraguay en is de enige landelijke school die een dubbele graad biedt en zijn studenten een graad verleent die wordt erkend door de Franse staat, de bachelor. Het wereldwijde succes van Vatel-scholen is te danken aan het feit dat we een concept van dubbel onderwijs hanteren waarbij 50% wordt geleerd in klassen en de resterende 50% in stages en stages in de beste hotels in ons land en de wereld. Altijd trouw blijven aan de filosofie dat 'alle theoretische kennis onmiddellijk moet worden geverifieerd door oefening'.

119048_foto-asu-1-6mc7xi.jpg

Laten we in Asunción werken met de aanname en pracht van de Amerikaanse hotelketen Wyndham hotels

119049_foto-asu-2-3-x0oyde.jpg

Ons onderwijzend personeel bestaat uit erkende professionals die niet alleen theoretische kennis overdragen, maar ook praktische kennis uit zoveel jaren professionele ervaring dat ze benchmarks zijn geworden in het veld.

In Vatel werken we niet alleen in academische en professionele training, maar ook in de cognitieve ontwikkeling van onze studenten, waarbij we het belang van traditionele ethische waarden van respect, discipline, positieve en proactieve houding, weten hoe te zijn en zijn en presenteren, onder de aandacht brengen. personeel.

Internationalisering is een fundamenteel punt in de vorming van Vatel.

Met het Marco Polo-programma, Best Innovation in a Academic Program, kunnen studenten van Vatel Paraguay hun tweede jaar studeren aan een ander Vatel-instituut ter wereld.

Ze maken ook deel uit van een netwerk dat niet stopt met groeien, momenteel heeft het Vatel-netwerk 9.000 studenten en 35.000 afgestudeerden in contact dankzij het VatelAlumni-portaal.

Met een zeer competitief en actueel academisch plan, biedt Vatel Paraguay een dubbele Paraguayaanse / Franse graad die een snelle professionele plaatsing garandeert:

  • Hogere graad in International Hotel Administration - MEC Paraguay
  • Bachelor diploma in internationaal hotelbeheer - Frankrijk

Locaties

  • Asuncion

    Cruz del Defensor 1322 c/ Prof. Miguel Torres, , Asuncion

Vragen