Keystone logo
Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Vatel Rwanda

Invoering

Studenten van Vatel in Rwanda zullen afstuderen met een prestigieus internationaal erkend diploma dat hen een breed scala aan opwindende carrièremogelijkheden biedt in de internationale horeca in Afrika, Azië, Amerika en Europa. Vatel's innovatieve aanpak voorziet hen van de kennis en vaardigheden om op hoog niveau te presteren na voltooiing van hun studies door praktische trainingsoefeningen en industriële stages te bieden tijdens de duur van de driejarige opleiding.

Studeer in Kigali, Rwanda

Rwanda ligt in het hart van de regio Oost- en Centraal-Afrika. Vanwege het progressieve bestuur van het land en het bedrijfsvriendelijke investeringsklimaat heeft Rwanda de afgelopen 20 jaar enorme vooruitgang geboekt. Rwanda staat vandaag in de top tien van snelstgroeiende economieën ter wereld.

De hoofdstad Kigali wordt beschouwd als een van de mooiste steden in Afrika. Temidden van zacht glooiende heuvels, met verzorgde gazons en onberispelijke, met palmbomen omzoomde lanen, geniet Kigali ook een reputatie als een van de schoonste en groenste steden ter wereld.

Deze jonge en dynamische stad wordt snel een knooppunt voor zakenreizigers, waar grote conferenties, congressen en tentoonstellingen worden gehouden. Het is ook geschikt voor high-end ecotoeristische reizigers die in de stad aankomen voordat ze verbinding maken met de nationale parken in andere delen van het land.

Kigali heeft een grote studentenpopulatie en is een ideale plek om te wonen en te studeren met zijn schone, veilige en geordende omgeving.

Rwanda is een aantrekkelijke bestemming voor ecotoerisme en wordt door de World Travel Guide gerangschikt als het derde groenste land ter wereld. De rijke biodiversiteit van het land omvat majestueuze berggorilla's in het noorden, machtige leeuwen, statige olifanten en sierlijke giraffen in het oosten, de oudste regenwouden van Afrika en panoramische theeplantages in het zuiden, evenals schilderachtige oevers langs de prachtige turquoise wateren van het meer van Kivu in het westen .

126645_shutterstock_441108568.jpg

Vater, een wereldwijd netwerk van Hospitality Management-scholen en alumni

Vatel heeft 50 hospitality management-scholen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Ze delen dezelfde missie: de jongere generaties voorbereiden om hun professionele toekomst op te bouwen in de internationale horecabranche.

Vatel heeft besloten om:

 • Leer managementtechnieken gebaseerd op twee eeuwen geschiedenis in de horeca, op basis van diensten van hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Dit omvat alle culturele aspecten van klanten, van het land waar het hotel is gevestigd tot het personeel dat er werkt.
 • Breng de Franse kunst van gastvrijheid over, over de hele wereld erkend als een teken van kwaliteit, goede smaak en excellentie.
 • Frans onderwijzen in alle niet-Franstalige landen waar onze groep actief is.

We hebben nu 35.000 alumni die over de hele wereld werken en die er trots op zijn zichzelf Vateliens te noemen en te werken in de mooiste hotels op aarde.

Vatel gaat internationaal

Aan het begin van de 21e eeuw, 20 jaar na de opening van de eerste Vatel-school in Frankrijk, waren alle internationale ontwikkelingsfactoren klaar: ons onderwijsconcept, gebaseerd op de progressieve en gecontroleerde combinatie van theorie en professionele ervaring, is bewezen; het is duurzaam en klaar om in het buitenland te worden uitgerold. Sinds die tijd zijn er nieuwe campussen geopend in Europa, Azië, Amerika en Afrika.

Het netwerk van Vatel-scholen, gelegen op vier continenten, vormt de 1e Wereldwijde Business School Group in Hospitality and Tourism Management, door professionals verkozen tot de beste Hospitality Management School.

De Vatel-geest, levenslange waarden

Vatels succes is gebaseerd op vijf pijlers. Over de hele wereld hebben onze faculteitsleden geleerd om:

 • hebben diepe banden met hun studenten.
 • creëer dynamische leervoorwaarden.
 • brengen hun knowhow en kennis over.
 • het concept van correct gedrag in alle situaties introduceren.
 • hebben nauwe relaties met professionals die werkzaam zijn in managementfuncties voor hotels en toerisme.

De onderwijsteams van Vatel Group bestaan uit professoren van universiteiten en professionals die naam hebben gemaakt op hun vakgebied.

Locaties

 • Kigali City

  KN 29 Street,16, , Kigali City

Vragen