Keystone logo
Vaughn College Of Aeronautics And Technology B.Sc. In werktuigbouwkunde: computerondersteund ontwerp
Vaughn College Of Aeronautics And Technology

B.Sc. In werktuigbouwkunde: computerondersteund ontwerp

Queens, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ontwikkel de analytische, probleemoplossende en kritische denkvaardigheden die nodig zijn voor het computerondersteunde technische veld. Bouw een sterke basis in informatica, wiskunde en grafische kunsten met betrekking tot werktuigbouwkunde.

Technologie zorgt voortdurend voor veranderingen en verbeteringen in de technische industrie - en de bachelor of science in de machinebouw richt zich op de moderne en traditionele methoden die de industrie vandaag hebben gevormd. Vaughns computerondersteunde ontwerpconcentratie in de bacheloropleiding werktuigbouwkunde stelt studenten bloot aan moderne technologie en huidig onderzoek dat nodig is om succesvol te zijn in het veld.

Met een solide basis van het begrip van computers in de wetenschap, wiskunde en grafische kunsten in relatie tot werktuigbouwkunde, zijn afgestudeerden uitgegroeid tot succesvolle professionals in verschillende rollen. Ben je op zoek naar een carrière in werktuigbouwkunde en computerondersteund ontwerpen? Vaughn helpt je bij het opbouwen van de analytische, probleemoplossende en technische vaardigheden die nodig zijn om je droomcarrière te bereiken.

De graad van werktuigbouwkunde is ontwikkeld met een sterke focus op loopbaanparaatheid om onderwijs- en vaardigheidsopbouwkansen te bieden die afgestudeerden voorbereiden op rollen in hun vakgebied na hun afstuderen.

Is dit een vakgebied dat u interesseert? Wanneer u het computer-aided design (CAD) werktuigbouwkundig programma volgt, wordt u blootgesteld aan technische grondbeginselen, waarbij u de nadruk legt op 3D-graphics met behulp van de computer-aided driedimensionale interactieve applicatie (CATIA) en solid edge voor het ontwerp en de analyse van constructies. De vaardigheden en kennis die u in deze cursussen leert, zijn van toepassing op echte carrières en rollen in computerondersteunde engineering.

De moderne vaardigheden die tijdens de opleiding werktuigbouwkunde zijn geleerd, hebben veel afgestudeerden van Vaughn geholpen een succesvolle technische loopbaan te bereiken. Uw vermogen om componenten of processen van een mechanisch systeem te ontwerpen en een team te leiden bij het ontwikkelen van nieuwe technologie, zal u leiden naar een toekomstbestendige carrière in de machinebouw.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding werktuigbouwkunde die zich concentreert op computerondersteunde ontwerptechnologie, zijn succesvolle ontwerpingenieurs, fabricageontwerpingenieurs en andere computerontwerpgerelateerde specialisten op verschillende gebieden geworden. Dankzij het uitgebreide netwerk van Vaughn konden studenten zowel voor als na hun afstuderen zowel stages als voltijdse banen volgen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen