Keystone logo
Vilnius Business College

Vilnius Business College

Vilnius Business College

Invoering

Vilnius Business College ( VBC ) is een open, innovatieve en competitieve, internationaal erkende instelling voor hoger onderwijs die Europees hoger onderwijs (BACHELOR'S-graad) biedt op het gebied van geesteswetenschappen, sociale en IT-wetenschappen. Vilnius Business College geeft elke student de mogelijkheid voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, terwijl het op flexibele wijze hoogwaardige studies en innovatieve leermethoden combineert om aan de zakelijke behoeften van vandaag te voldoen.

WAAROM WIJ

KWALITEITSSTUDIES - 96% van onze studenten beveelt VVK-studies aan bij hun vrienden
SUCCESVOLLE CARRIRE - 9 van de 10 VBC studenten hebben een baan na hun afstuderen
INTERNATIONALITEIT - sterke focus op talen, internationale studieprogramma's, Erasmus+ voor studie of opleiding, internationale projecten en andere activiteiten
INNOVATIEF - een reeks cursussen wordt gegeven waarbij projectgebaseerd leren wordt toegepast
EFFECTIVITEIT - individuele aandacht voor iedereen

STUDIES

Internationale studenten worden bij VVK uitgenodigd om voltijds (3 jaar) te studeren in de volgende BACHELOR-opleidingen in het Engels en/of Russisch:

Bedrijfsbeheer en marketing (Engels, Russisch)
Programmeer- en internettechnologieën (Engels)
Spelontwikkeling (Engels)
Logistiek bedrijf (Russisch)

Professioneel onderwijzend personeel met een uitgebreide ervaring zorgt voor de excellentie van studies en studentenervaring. VVK heeft het Engelse onderwijs verbeterd en biedt optioneel aan om andere vreemde talen te studeren, zoals Duits, Spaans, Russisch, Frans of Zweeds.

GEDIPLOMEERDEN EN HUN LOOPBAAN

Vilnius Business College is het leidende college in Litouwen door de inzetbaarheid van afgestudeerden. Onze afgestudeerden van het college zijn levensvatbaar in zowel nationale als regionale arbeidsmarkten. Bijna 90% van de afgestudeerden vindt succesvol een baan of start en ontwikkelt een eigen bedrijf. Een deel van de afgestudeerden gaat door met hun masterstudies in Litouwen of aan buitenlandse universiteiten en hogescholen.

ACADEMISCHE GEMEENSCHAP

Vilnius Business College heeft gekwalificeerde specialisten uit Litouwen en andere landen. De meeste docenten zijn praktijkmensen (bedrijfsadviseurs, concerndirecteuren, economen, accountants, bankmedewerkers, advocaten, IT-specialisten, sociologen, psychologen, specialisten vreemde talen). De academische gemeenschap van VVK is gemotiveerd, creatief en ijverig, neemt actief deel aan verschillende activiteiten en streeft ernaar zich verder te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden en kennis op te doen om te delen met de studenten.

INTERNATIONALE ACTIVITEIT

Vilnius Business College startte haar internationale activiteit in 1994 en is sindsdien actief betrokken bij de Europese LLP-projecten onder Erasmus, Socrates, Nord Plus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, E-learning, evenals internationale wetenschappelijke en onderzoeksactiviteiten. Het College heeft een uitgebreid netwerk van buitenlandse partners ontwikkeld om het college in de internationale onderwijscontext te promoten en de mobiliteit van studenten te ondersteunen. Deze school biedt programma's in het Engels, Russisch of Litouws.

Locaties

  • Vilnius

    Kalvarijų g. 129

Vragen