Keystone logo
Vilnius University Bachelor in lichttechniek
Vilnius University

Bachelor in lichttechniek

Vilnius, Litouwen

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

01 Sep 2024

EUR 4.500 / per year *

Op de campus

* voor EU-studenten | 4000 €/jaar voor niet-EU-studenten

Invoering

Het doel van het Light (Lasers) Engineering-studieprogramma is het verwerven van fundamentele kennis van natuurkunde, scheikunde en wiskunde, evenals een toegepast begrip van materiaalsynthese en karakterisering, de werkingsprincipes van lasers, fotovoltaïsche en lichtemitterende apparaten, en ten slotte, om studenten te ontwikkelen en op te leiden in de praktische technologische en technische vaardigheden die nodig zijn voor het werken met lasers, lasertechnologieën, moderne verlichting, fotovoltaïsche zonne-energie, fotonica en halfgeleiderindustrieën en -bedrijven.

Waarom kiezen voor dit programma?

  • Light Engineering is een programma zonder directe rivalen op naburige universiteiten in de Baltische regio. Het combineert een praktijkgerichte aanpak met kortere studies gericht op lichte technologieën, die tot de best ontwikkelde en snelst groeiende hightechgebieden van Litouwen behoren.
  • De meeste Light Engineering-cursussen worden gegeven door vooraanstaande Litouwse professoren en wetenschappers die actief zijn op dit gebied.
  • Het programma biedt een unieke kans om praktische vaardigheden te leren met behulp van de moderne groei- en karakteriseringsapparatuur die beschikbaar is bij het National Center for Physical Sciences and Technology.

Internationale mobiliteit

Studenten kunnen deelnemen aan het ERASMUS+ mobiliteitsprogramma of gebruik maken van de bilaterale samenwerkingsovereenkomsten van de VU, die de mogelijkheid bieden om aan de partneruniversiteiten van de VU te studeren of stage te lopen in het buitenland.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen