Keystone logo
VIVES University College Bachelor in bedrijfsmanagement en ondernemerschap
VIVES University College

Bachelor in bedrijfsmanagement en ondernemerschap

Kortrijk, België

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 922 / per year *

Op de campus

* - Belgische en EER-studenten; 4900 EUR - Niet-EER-studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Bachelor of Business Management-programma is bedoeld voor Belgische en internationale studenten die een grondige kennis van verschillende managementdomeinen willen opdoen en een internationale bedrijfsdiploma willen behalen binnen de interculturele context van een geglobaliseerde wereld. Internationale medestudenten, buitenlandse docenten, studiereizen en uitwisselingsmogelijkheden zullen het intercultureel bewustzijn en de communicatie verbeteren.

De Bachelor in het bedrijfsmanagement, specialisatie Bedrijfsmanagement

72965_BusinessManagementPic.jpg

Kortrijk is het kloppend hart van Vlaams ondernemerschap en ontwerp dat innovatie en creativiteit bevordert. De stad herbergt verschillende grote multinationals zoals Barco, Bekaert, enz. Maar ook een breed scala aan industrie- of servicegerichte kmo's. Dit geeft de regio het op één na laagste werkloosheidspercentage binnen Europa. Het oude historische stadscentrum biedt een inspirerende achtergrond en de levendige universiteits (universiteits) stad is strategisch gelegen in elk deel van de Belgisch-Franse metropool Kortrijk, Lille en Doornik.

73973_73963_025A0568.jpg

Waarom inschrijven voor dit programma?

Geldt het volgende voor jou?

 • U zou uw eigen bedrijf willen opzetten.

 • U wilt een algemene managementpositie bekleden binnen een kleine of middelgrote onderneming of een managementpositie bekleden in een van een groot aantal verschillende domeinen binnen een internationaal bedrijf.

 • Je hebt een internationale focus.

 • Je bent geïnteresseerd in interculturele relaties en enthousiast om in multiculturele teams te werken.

 • Het inschrijfgeld voor niet-EER-studenten is: 4.900 euro

Ja? Dan is dit studieprogramma voor jou uitgesneden.

Welke talen maken deel uit van het curriculum?

Binnen het programma kies je elk jaar twee vreemde talen. Voor niet-moedertaalsprekers is Engels als eerste vreemde taal verplicht. De tweede vreemde taal kan vrij worden gekozen, maar moet verschillen van de moedertaal.

Native Engelssprekers kunnen de vreemde talen kiezen uit het bereik CVO Miras biedt Frans, Nederlands, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Chinees, Japans, Turks, Arabisch etc.

73974_73964_KATHO_04_72dpi_800pixels2.jpg

Zijn studiereizen onderdeel van het programma?

Binnen het programma heb je verschillende mogelijkheden om op studiereis naar een land binnen of buiten Europa te gaan, zo ver als China of Colombia als je wilt!

Erasmus uitwisseling

Je kunt tijdens je laatste jaar aan een buitenlandse partneruniversiteit studeren als Erasmus-uitwisselingsstudent in één loopbaan. Het doen van een stage in het buitenland binnen het Erasmus-programma zal ook worden aangemoedigd.

73976_73965_The_Cloud_013.jpg

Double degree-programma's

Binnen het programma is het mogelijk om een ​​dubbele graad te behalen aan een van onze partneruniversiteiten. Als u vloeiend Frans spreekt, kunt u een dubbele studie volgen aan een van onze Waalse partnerhogescholen in België of een jaar studeren in Frankrijk. Je kunt ook een tweede studie behalen aan een van onze Deense partneruniversiteiten of zelfs in Zuid-Korea. In dat geval hebt u een volledig Engels programma.

Wat zijn mijn carrièrekansen na het voltooien van dit programma?

 • Diverse functies en managementverantwoordelijkheden binnen het MKB of multinationals.

 • Zelf ondernemer worden
73975_73966_The_Cloud_018.jpg

Wat zijn kansen voor vervolgonderwijs?

 • Eenjarige Advanced Bachelor's Degree International Management om uw kennis verder te verdiepen (programma volledig in het Engels of Nederlands en Engels).

 • Postgraduate graden die kunnen worden gecombineerd met een eerste vacatures.

 • Een extra professionele bacheloropleiding in ons vakgebied kan worden gevolgd in 1 of 1,5 jaar (programma's in het Nederlands) aan onze universiteit van toegepaste wetenschappen.

 • Masterdiploma aan een universiteit.

 • Studie mogelijkheden in het buitenland.

Wat zijn de toelatingsvoorwaarden?

Voor Belgische en EER-studenten gelden de toelatingsvoorwaarden voor een bacheloropleiding.

Voor niet-EER-studenten zal de gelijkwaardigheid van de behaalde graad eerst worden gecontroleerd door ons toelatingsbureau.

Vlotheid in Engels niveau B2 (IELTS 6.5, TOEFL iBT79 of CBT 213 of PBT 550) zowel schriftelijk als mondeling is vereist. Kandidaten die het CPE-certificaat of het CAE-certificaat hebben behaald, voldoen ook aan de minimumvereiste voor de Engelse taalvaardigheid. Een vrijstelling van TOEFL of IELTS is mogelijk voor kandidaten met een universitair diploma of een middelbare school / hogeschool behaald in Australië, Engels sprekende Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de VS: de gecertificeerde graad en transcripties volstaan, op voorwaarde dat zij bevestigen dat de volledige studie werd voltooid in het Engels. Studenten met een Vlaams diploma secundair onderwijs zijn eveneens vrijgesteld.

73979_stairs.jpg

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen