Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Wabash College

Wabash College

Wabash College

Invoering

Mission Statement

" Wabash College leidt mannen op om kritisch te denken, verantwoordelijk te handelen, effectief te leiden en menselijk te leven."

Wabash College , opgericht in 1832, is een onafhankelijke, liberale kunstacademie voor mannen met een inschrijving van ongeveer 900 studenten. Haar missie is excellentie in lesgeven en leren binnen een gemeenschap die gebouwd is op hechte en zorgzame relaties tussen studenten, docenten en personeel.

Wabash biedt gekwalificeerde jonge mannen een superieure opleiding, waarbij in het bijzonder onafhankelijk intellectueel onderzoek, kritisch denken en duidelijke schriftelijke en mondelinge uitdrukkingen worden gestimuleerd. Het College leidt zijn studenten breed op in het traditionele curriculum van de vrije kunsten, terwijl ze ook een geconcentreerde studie in een of meer disciplines moeten volgen. Wabash benadrukt ons veelzijdige maar gedeelde culturele erfgoed. Onze studenten hebben verschillende economische, sociale en culturele achtergronden; het College helpt deze studenten om deze verschillen aan te gaan en er menselijk mee om te gaan. Wabash daagt zijn studenten ook uit om de veranderende aard van de mondiale samenleving te waarderen en bereidt hen voor op de verantwoordelijkheden van leiderschap en dienstverlening daarin.

Het College voert zijn missie uit in een residentiële setting waarin studenten persoonlijke en groepsverantwoordelijkheid nemen voor hun acties. Wabash voorziet voor zijn studenten een ongewoon informele, egalitaire en participatieve omgeving die jonge mannen aanmoedigt om een ​​leven van intellectuele en creatieve groei, zelfbewustzijn en fysieke activiteit aan te nemen. Het College streeft ernaar kwaliteiten van karakter en leiderschap bij studenten te ontwikkelen door niet alleen hun analytische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook gevoeligheid voor waarden, en oordeel en medeleven vereist van burgers die in een moeilijke en onzekere wereld leven. We verwachten een Wabash-opleiding om vreugde te brengen in het leven van de geest, om de genoegens te onthullen in de details van gemeenschappelijke ervaring, en om de noodzaak en beloning te bevestigen in het helpen van anderen.

Onze kernwaarden

Een rigoureuze liberale kunsteducatie die bevordert

 • Een waardering voor de intellectuele en fysieke aspecten van een goed leven
 • Een begrip van en waardering voor andere culturen

Een persoonlijke context voor onderwijzen en leren die aanmoedigt

 • Candid, respectvol, face-to-face gesprekken
 • Vrijheid van gedachten
 • Een lokale wetenschappelijke gemeenschap die levenslange relaties creëert

Individuele verantwoordelijkheid en vertrouwen die dat zijn

 • Gebaseerd op moreel en ethisch bewustzijn
 • Uitgedrukt in de herenregel
 • Vereist voor leiderschap en teamwerk

Een sociaal, economisch en etnisch divers studentenlichaam dat wordt gekenmerkt door

 • Een toewijding aan het serieuze streven naar leren
 • Een cultuur van concurrentie zonder boosaardigheid
 • Een paar jaar verblijf, een leven lang loyaliteit

Een traditie en filosofie van onafhankelijkheid dat

 • Houdt het College tegen externe controle
 • Staat de Wabash-gemeenschap toe zijn eigen bestemming aanzienlijk vorm te geven
 • Bevordert onafhankelijkheid en zelfredzaamheid bij haar studenten en afgestudeerden.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Crawfordsville

  West Wabash Avenue,301, 47933, Crawfordsville

Vragen