Keystone logo
Wabash College Bachelor in de natuurkunde
Wabash College

Bachelor in de natuurkunde

Crawfordsville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 61.000 / per year *

Op de campus

* Beurzen zijn beschikbaar.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Fysica is de studie van de fundamentele wetten die ons universum beheersen. Ons curriculum is ontworpen om onze studenten een solide basis te geven om deze wetten te begrijpen en hoe ze ontdekt werden. De taal die deze wetten het beste uitdrukt, is wiskundig, dus er is een aanzienlijk aantal wiskundecursussen die dienen als voorwaarden voor onze cursussen.

Omdat de natuurkunde echter de echte wereld beschrijft, bevat ons curriculum ook een belangrijke laboratoriumcomponent om ervoor te zorgen dat onze studenten zullen leren hoe ze de natuur kunnen ondervragen en de antwoorden die het geeft, begrijpen. Alleen door theoretische concepten in evenwicht te brengen met de experimentele realiteit, kan men een vollediger begrip van de wereld bereiken.

Onze natuurkunde majors en minderjarigen zullen waardevolle analyse- en probleemoplossende vaardigheden onder de knie krijgen, die kunnen worden toegepast op een breed scala van situaties buiten de natuurkunde. Door deze vaardigheden te integreren met hun vrije kunsten, zijn onze studenten voorbereid op een breed spectrum aan carrières. Pas afgestudeerden zijn gaan werken in natuurkundig onderzoek, engineering, computerprogrammering, onderwijs, milieustudies, rechten, bedrijven en andere gebieden.

Voor Senior Comprehensives

Majors moeten slagen voor een meerdelig examen dat vereist dat zij een samenhangend inzicht hebben in alle belangrijke gebieden van de natuurkunde die worden behandeld in de vereiste cursussen, inclusief computationele en laboratoriummethoden, en het vermogen om dit begrip toe te passen om specifieke problemen op te lossen.

Studenten moeten PHY-111 Physics I - Calculus , PHY-112 Physics II - Calculus , PHY-209 Intro Thermal Phy & Relativity , PHY-210 Intro Quantum Theory & Apps , PHY-381 Advanced Laboratory I en twee van de drie theoriecursussen van 300 niveaus ( PHY-310 klassieke mechanica , PHY-314 elektromagnetische theorie , PHY-315 kwantummechanica ) voorafgaand aan het afleggen van het examen.

Ten slotte zullen studentenportfolio's worden gebruikt als onderdeel van de beoordeling van de uitgebreide examens.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen