Keystone logo
Washington and Lee University The College Bachelor in het programma Africana Studies
Washington and Lee University The College

Bachelor in het programma Africana Studies

Lexington, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Invoering

Africana Studies is een interdisciplinaire minor die de cultuur en ervaringen van Afrikaanse mensen en degenen die deel uitmaken van de Afrikaanse diaspora over de hele wereld onderzoekt. Relevante cursussen zijn afkomstig uit verschillende disciplines, waaronder literatuur, geschiedenis, sociologie, economie, politiek, kunst en muziek. Deze minor is voortgekomen uit de minor African American Studies, die begon in de herfstperiode van 2005. Studenten hebben slechts 21 studiepunten (7 vakken) nodig om de minor af te ronden.

Elk jaar bieden we AFCA 130 (An Introduction to Africana Studies) en een sluitsteencursus aan die een onafhankelijk studieproject is. Jaarlijks haalt de minor bekende sprekers naar de campus; sponsort meerdere evenementen voor studenten en docenten; en ondersteunt de inspanningen van de universiteit om een meer divers en rijk curriculum aan te bieden dat de culturele complexiteit van Amerika nauwkeurig weerspiegelt en vertegenwoordigt. We nodigen alle W & L-studenten uit om onze cursussen te ervaren en deel te nemen aan ons onderzoek naar fundamentele kwesties en triomfen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in mondiale geschiedenis of politiek, de Atlantische wereld, internationaal recht, internationale betrekkingen, wereldeconomie, Afro-Amerikaanse studies, vergelijkende literatuurwetenschap en Afrika, zouden deze minor moeten overwegen.

Over de school

Vragen