Keystone logo
Washington College

Washington College

Washington College

Invoering

Washington College , opgericht in 1782, was het eerste college dat werd gecharterd in de soevereine Verenigde Staten van Amerika. Generaal George Washington leende ons zijn naam, schonk 50 guineas aan onze stichting en was lid van onze eerste raad van bezoekers en gouverneurs. Ons doel was toen om verantwoordelijke burgerleiders te cultiveren. Tegenwoordig willen we onze studenten de kans geven om op hun eigen voorwaarden te slagen door doelgerichte keuzes te maken, waardoor een gezonde en herstellende wereldwijde gemeenschap mogelijk wordt.

Studenten van Washington College werken nauw samen met uitzonderlijke docenten aan projecten waar ze een passie voor hebben. Met onafhankelijk onderzoek gefaciliteerd door programma's zoals de Cater Society en Toll Fellows en praktische leerervaringen, hebben onze studenten toegang tot geweldige kansen, ongeacht wat ze studeren. Druk een chapbook af op de antieke letterpressen in het Rose O'Neill Literary House, scan de Chester River aan boord van een van de onderzoeksschepen van het Center for Environment & Society of bestudeer de Amerikaanse geschiedenis in onze koloniale stad met het Starr Center. Combineer oude wijsheid en moderne wetenschap met het Eastern Shore Food Lab om de gezondheid van mens en milieu te optimaliseren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Chestertown

    Washington Avenue,300, 21620, Chestertown

    Vragen