Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Invoering

Whitefield Business School ( WBS ), gevestigd op Mauritius, is de afgelopen jaren gegroeid en positioneert zichzelf als een van de gereputeerde particuliere aanbieders van tertiair onderwijs in het land. Met ruim 250 studenten uit 7 landen is WBS langzaam uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en betaalbaar internationaal onderwijs. De instelling is aangesloten bij de prestigieuze Lincoln University uit Maleisië, die door Times Higher Education tot de top 35 van universiteiten ter wereld voor kwaliteitsonderwijs behoort. WBS biedt ook internationaal Brits onderwijs aan via NCC Education, dat aanvankelijk werd opgericht door de regering van Groot-Brittannië en tot nu toe meer dan 1 miljoen alumni heeft voortgebracht. Onze kwalificaties worden erkend in meer dan 40 landen over de hele wereld en de aangeboden cursussen variëren van Foundation Level, Diploma, Undergraduate Degree tot Master's Level. Studenten die hun opleiding via WBS voltooien, behalen een internationaal erkende kwalificatie van Lincoln University – onze geaccrediteerde partneruniversiteit. Buitenlandse studenten kunnen ook parttime werken tijdens hun studie op Mauritius en kunnen via de YPOP-regeling genieten van een werkvergunning voor maximaal 3 jaar na hun studie. Opgemerkt moet worden dat het vervoer ook gratis is voor studenten op Mauritius. Cursussen aangeboden bij WBS 1. MBA in Business Administration (MBA General) 2. MBA in Global Business 3. MBA in Hospitality Management 4. Bachelor (Hons) in Business Administration 5. Bachelor (Hons) in Hospitality Management 6. Bachelor of Computer Science (Hons) (Netwerktechnologie en Cybersecurity) Studenten van WBS worden geïnstrueerd in kritisch redeneren, probleemoplossing, teamwerk en communicatieve vaardigheden. We hebben een holistische benadering aangenomen ten aanzien van de ontwikkeling van de studenten, zodat een student zal groeien en zich zal ontwikkelen als een persoon die diversiteit waardeert, een gevoel van burgerlijke en sociale verantwoordelijkheid cultiveert en goed voorbereid wordt om de levensdoelen te bereiken.

Het unieke onderwijssysteem aan Whitefield Business School

Bij WBS hebben we een 3-stappenbenadering van onderwijs ontwikkeld om een gezond, veelzijdig, zelfverzekerd en rechtschapen individu te ontwikkelen met creatieve en kritische denkvaardigheden die zeer goed in staat zijn om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Stap 1: Onze leveringsstrategie

Mensen hebben meerdere sportspellen gezien, waardoor ze goed zijn in het bespreken en interpreteren van het spel. Wat als deze uren besteed aan het kijken naar de game besteed werden aan het spelen van de game? Onderwijs vandaag de dag is vergelijkbaar met toeschouwers (studenten) die naar een wedstrijd kijken (een lezing bijwonen) in een stadion (klaslokaal)! Op basis van het bovenstaande hebben wij bij WBS besloten de manier waarop we lezingen geven opnieuw uit te vinden en hebben we overgenomen wat Confucius propageerde:
“Vertel het mij en ik vergeet het; Laat het me zien en ik herinner het me; Betrek mij erbij en ik begrijp het” – Confucius

Stap 2: Op waarden gebaseerd onderwijs

Er is een oud gezegde dat stelt: “Tenzij er een gedragsverandering plaatsvindt, heeft er geen onderwijs plaatsgevonden”. Daarom kan het louter verwerven, begrijpen of onthouden van feiten niet als volledig onderwijs worden beschouwd.
Bij Whitefield Business School ( WBS ) zijn we van mening dat onderwijs moet leiden tot een positieve algehele verandering in redenering, gevoelens, mentaliteit en gedrag. Veel onderzoeken hebben er ook op gewezen dat 85% van je succes in het leven afhangt van je karakter en slechts 15% van je academische prestaties. Iedereen die het onderwijsproces ondergaat, moet een positieve gedragsverandering ondergaan. Ons gedrag wordt op zijn beurt gevormd door onze gedachten en wat onze gedachten beïnvloedt zijn onze waarden! Daarom hebben waarden een cruciaal belang gekregen in ons onderwijssysteem bij WBS en is het koesteren van waarden geïntegreerd in ons onderwijssysteem en onderwijsstrategieën.

Stap 3: Mentale en fysieke gezondheid

Er wordt aangenomen dat lage lichamelijke activiteit onder jonge volwassenen de oorzaak is van hoge percentages zwaarlijvigheid, depressie en angst in de wereld. Onderwijs zou van weinig nut zijn als je uiteindelijk ongezond bent. Zoals het gezegde luidt: “gezondheid is de echte rijkdom”. Bij WBS worden studenten voorgelicht over goede, gezonde gewoonten en aangemoedigd om fysieke activiteiten te ondernemen. Voedingsdeskundigen worden regelmatig uitgenodigd om met studenten te praten, psychologen zullen ook worden uitgenodigd voor counselingsessies en er zullen ook regelmatig sportactiviteiten worden georganiseerd op het terrein om het idee van fysieke en mentale gezondheid in de denkwijze van onze studenten duidelijk te maken.

Whitefield Business School werd opgericht in 2007

Whitefield Business School ( WBS ) is een geregistreerde aanbieder van tertiair onderwijs, naar behoren goedgekeurd door de Higher Education Commission en Mauritius Qualifications Authority.

De kwalificaties van de school worden toegekend door Lincoln University College, NCC Education en The Confederation of Tourism and Hospitality.

De cursussen die bij WBS worden aangeboden variëren van bedrijfskunde, informatietechnologie en toerisme en gastvrijheid. De programma's van de school worden erkend in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Studenten uit Ghana, Kameroen, Madagaskar, Mauritius, India en Pakistan, om er maar een paar te noemen, hebben vertrouwd op de hoge kwaliteit van het onderwijs dat op de school wordt aangeboden en WBS is nu uitgegroeid tot een zeer gereputeerde instelling, die tot de beste van het land wordt gerekend. Studenten hebben een ruime keuze aan kwalificaties, variërend van masterdiploma's, bachelordiploma's en diploma's, die worden aangeboden in deeltijd-, online- en voltijdstudies.

toelatingen

Stap voor stap procesaanvraagprocedures voor internationale studenten

Stap 1: Toekomstige student vult het Whitefield Business School aanvraagformulier in en verzendt het formulier samen met gescande kopieën van de eerste vijf pagina's van het paspoort en onderwijscertificaten en een bewijs van betaling van een niet-restitueerbare aanvraagkosten van USD 170 naar [email protected]

Stap 2: Het academische bestuur van Whitefield Business School beoordeelt of de toekomstige student in aanmerking komt voor toegang tot de gewenste cursus.

Stap 3: Na acceptatie en toestemming van de academische raad moeten toekomstige studenten ons de volgende documenten sturen, zodat we de visumaanvraag kunnen verwerken:

  • a) Brief voor visumaanvraag voor studenten
  • b) Aanvraag om Mauritius binnen te komen
  • c) Origineel bankafschrift van 6 voorgaande maanden (moet per koerier worden verzonden)
  • d) 4 pasfoto's (moeten per koerier worden verzonden)
  • e) Sponsorbrief
  • f) Medische certificaten (dienen per koerier te worden verzonden)

Stap 4: Whitefield Business School gaat verder met het visumaanvraagproces en dient de documenten van de studenten in bij het paspoort- en immigratiekantoor van Mauritius.

Stap 5: Nadat het studentenvisum is goedgekeurd, ontvangt de student een voorlopig visum voor drie maanden om Mauritius binnen te komen. Whitefield Business School informeert de student en de student krijgt zeven werkdagen de tijd om het resterende saldo van het cursusgeld te vereffenen.

Stap 6: De student voert de betaling uit en stuurt een telegrafische overboeking als bewijs van betaling.

Stap 7: Whitefield Business School geeft de originele documenten (welkomstbrief, toelatingsbrief en visum) van de student vrij per koerier.

Stap 8: De student informeert Whitefield over de ontvanger van originele documenten en informeert de instelling ook over zijn/haar reisdata. Stuur ons een gescande kopie van het vliegticket. Studenten moeten drie dagen vóór aanvang van hun cursus op Mauritius zijn.

Stap 9: Bij aankomst op Mauritius moet de student een medische controle ondergaan in een privélaboratorium. Het rapport wordt ingediend bij PIO voor de afgifte van visa voor de studieperiode.

Locaties

  • Curepipe

    Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

Vragen