Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Invoering

Waarom Webster Athene?

Webster Athens brengt het beste van het Amerikaanse onderwijs naar Griekenland. Wij zijn de enige volledig in eigendom zijnde en gecontroleerde (academisch en financieel) geaccrediteerde campus van een Amerikaanse universiteit in Griekenland.

Volg je opleiding in het buitenland en neem deel aan onze uitdagende en veelgevraagde programma's die zijn ontwikkeld om de flexibiliteit en het gemak te bieden die nodig zijn om te slagen in de wereld van vandaag.

Bovendien zijn onze klassen klein, dus je krijgt individuele aandacht en mentorschap van onze faculteit, die echte kennis naar de klas brengt.

Kwaliteit onderwijs

Word lid van onze gemeenschap die wereldwijd erkend wordt als een toegankelijke en geaccrediteerde instelling.

Flexibele en betaalbare opties

Breng werk- en privéverplichtingen in evenwicht met cursussen die zijn ontworpen voor de studenten van vandaag.

Internationaal perspectief

Grijp de kans voor een once-in-a-lifetime hoogwaardig academisch avontuur.

Een bericht van onze rector en algemeen directeur

"We hopen dat onze studenten en alumni, met ethos en filotimo, anderen zullen inspireren om hun leven waardig, integer en medeleven te leiden."

Vasilis J. Botopoulos

Rector en algemeen directeur

Onze missie en waarden

Missie

Webster University, een wereldwijde instelling, zorgt voor leerervaringen van hoge kwaliteit die studenten transformeren voor wereldburgerschap en individuele excellentie.

Visie

Onze visie is om een vooraanstaande, in de VS gevestigde internationale universiteit te zijn die een duidelijke norm stelt voor mondiaal onderwijs. Deze visie is gebouwd op een fundament van excellentie in het lesgeven en versterkt door een internationaal perspectief dat dialoog, respect en begrip bevordert over grenzen en tussen mensen heen.

De educatieve inspanningen ter ondersteuning van deze visie voldoen aan de behoeften en verrijken een wereldwijde mix van leerlingen binnen een steeds groter wordend netwerk van studenten die een Amerikaanse opleiding wensen in meerdere delen van de wereld. De instelling streeft ernaar deze studenten een duidelijk persoonlijke ervaring te bieden en de middelen op te bouwen die nodig zijn om deze visie te realiseren. Het handelen van de instelling wordt gevormd door onze kernwaarden.

Een eeuw van academische excellentie vieren

In 1915 hadden de zusters van Loretto een gedurfde visie om een universiteit op te richten die alleen vrouwen zou toelaten en onderwijs zou geven. Opening met vijf studenten, de eerste afstudeerklas van de instelling bestond uit slechts twee vrouwen.

Tegenwoordig ziet onze hoofdcampus er heel anders uit dan meer dan een eeuw geleden - en zelfs anders dan toen het in 1983 omgedoopt werd tot Webster University.

Nu betrekt de universiteit duizenden mensen die wereldwijd wonen en werken, ter ere van de nalatenschap van de Sisters of Loretto in het streven naar academische excellentie, gelijkheid en wereldburgerschap.

Het leven bij Webster Athene

Dompel jezelf onder in een onvergetelijke omgeving

Ontdek een ondersteunende gemeenschap en persoonlijke educatieve ervaring bij Webster Athens. Onze campus, in het pittoreske Plaka-gebied, heeft goed uitgeruste klaslokalen, een bibliotheek, een computerlokaal, een cafetaria en personeelskantoren die zijn toegewijd aan het verbeteren van uw universitaire ervaring.

De Webster Athens Experience

Nadat we de deuren van onze universiteit in 2014 hebben geopend, hebben we een erfenis opgebouwd van het verwelkomen van studenten van over de hele wereld.

Van huisvesting op de campus tot een breed scala aan evenementen en activiteiten die zijn ontworpen om te entertainen, we zijn vastbesloten om een ongeëvenaard academisch avontuur te bieden.

Een intercultureel perspectief vieren

Of je je nu inschrijft als eerstejaarsstudent, als student in het buitenland studeert of als afgestudeerde student, we zijn er trots op dat we een gemeenschapsomgeving bieden die prioriteit geeft aan je opleiding.

Raadpleeg ons Webster International Viewbook voor meer informatie.

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Vragen