Keystone logo
Wesley College

Wesley College

Wesley College

Invoering

Wesley College , opgericht in 1873 als voorbereidende school, heeft een verbondsrelatie met de United Methodist Church. Het College biedt 30 bachelors, vier medewerkers en masterdiploma's in verpleegkunde, ergotherapie, onderwijs, bedrijfskunde en milieuwetenschappen in een multi-confessionele, multiculturele campusomgeving.

Wesley College en zijn sportfaciliteiten bevinden zich op 50 hectare in het historische Dover, Delaware. Dover is de hoofdstad van de eerste staat van het land en heeft 35.000 inwoners. De campus is gelegen in de belangrijkste woongemeenschap van Dover met winkels en banken op loopafstand en winkelcentra op korte afstand.

Dover is niet alleen de locatie van vele gebouwen en locaties van vóór de Revolutionaire Oorlog, maar ook de thuisbasis van Dover Air Force Base en Dover Downs International Speedway, waar twee jaarlijkse NASCAR-races worden gehouden. De stad heeft een aantal goede eetgelegenheden en een grote verscheidenheid aan fastfoodrestaurants. Zeevruchten zijn een specialiteit vanwege de nabijheid van de baaien van Delaware en Chesapeake en de Atlantische Oceaan. New York City, Baltimore, Philadelphia en Washington, DC zijn binnen twee tot drie uur rijden van de campus te bereiken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Dover

    North State Street,120, 19901, Dover

    Vragen