Keystone logo
West Texas A&M University

West Texas A&M University

West Texas A&M University

Invoering

Je zult binnen de familiegemeenschap van West Texas A&M University (WTAMU) een groep mensen aantreffen die boven alles waarde hecht aan het lesgeven op onze campus en de impact die onderwijs heeft op de levensaspiraties van onze studenten. Deze zekerheid reikt verder dan de faculteit en doordringt elk aspect van het leven op de campus. Onze docenten en medewerkers geven om studenten en erkennen hun kansen door hun studie en betrokkenheid.

We werken allemaal ijverig om het onderwijsproces te versterken en ervoor te zorgen dat elke activiteit uitstekend onderwijs ondersteunt. In combinatie met deze toewijding is er een vastberadenheid om inzichten te ontdekken, bestuderen, creëren en delen die het leerproces ondersteunen. Daarom beschouwen we de wetenschappelijke en creatieve prestaties van WTAMU en onze faculteit, studenten en personeel als van onschatbare waarde in het leerproces.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Canyon

    4th Avenue,2501, 79016, Canyon

    Vragen