Keystone logo
Western Nebraska Community College Verpleegkunde (Associate Degree)
Western Nebraska Community College

Verpleegkunde (Associate Degree)

Scottsbluff, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het Associate Degree-Nursing-programma (AD-N) van WNCC geeft je de vaardigheden, kennis en praktische ervaring die je nodig hebt om de dynamische discipline van de verpleegkunde te betreden. Na het behalen van het programma, komt u in aanmerking voor het National Council Licensure Examination for Registered Nursing (NCLEX-RN) en wanneer u slaagt voor het examen, bent u gekwalificeerd om te oefenen als een geregistreerde verpleegkundige.

Dit programma heeft vier college-semesters van verpleegcursussen. Voordat u zich inschrijft voor onze verpleegcursussen, moet u specifieke algemene cursussen volgen die hieronder worden vermeld.

Toelating tot het AD-N-programma is selectief. U moet aan de toepassingsvereisten voldoen om in aanmerking te komen voor onze volgende herfstles. U kunt een programma-informatiepakket met informatie over het selectieproces en de vereisten van de sollicitantenmap opvragen bij het bureau voor verpleegkundig onderwijs. We raden u aan een afspraak te maken om de details van de AD-N-vereisten te bespreken. Het aantal gevorderde stagiaires dat tot de opleiding wordt toegelaten, wordt bepaald door de beschikbare ruimte.

Over de school

Vragen