Keystone logo
Western Washington University

Western Washington University

Western Washington University

Invoering

Western Washington University is een openbare alomvattende instelling die zich inzet voor de bevolking van de staat Washington. Samen zetten onze studenten, medewerkers en docenten zich in om een positieve impact te hebben in de staat en de wereld met een gedeelde focus op academische excellentie en inclusieve prestaties.

Westerse en hogeronderwijsinstellingen in het hele land hebben de morele plicht om de toegang tot hoger onderwijs uit te breiden, met name voor studenten met een traditioneel ondervertegenwoordigde achtergrond.

Maar we hebben een extra verantwoordelijkheid die verder gaat dan toegang; we moeten ervoor zorgen dat succes ook voor alle studenten haalbaar is. Het bevorderen van toegang en succes voor alle studenten is een van de meest moedige en concrete manieren om gelijkheid, inclusie en kansen te garanderen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Bellingham

    High Street,516, 98225, Bellingham

    Vragen