Keystone logo
Western Washington University BA in het Frans
Western Washington University

BA in het Frans

Bellingham, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De studie van het Frans omvat instructie in taal, literatuur, taalkunde en cultuur. Studenten van Franse studies verwerven de vaardigheden die nodig zijn om niet alleen de taal te spreken, maar ook om Franse samenlevingen, culturen en artistieke uitingen te leren kennen en waarderen. Het leidende principe van het curriculum is dat een van de beste manieren om een cultuur te begrijpen rechtstreeks door middel van haar taal is.

Het Franse studieprogramma is ontworpen om studenten te helpen een solide grammatica en vocabulaire te ontwikkelen waarmee studenten effectieve communicatoren kunnen worden met een gelijke nadruk op cultureel bewustzijn. De afdeling benadrukt de diversiteit en multiculturele aspecten van de Franstalige (Franstalige) wereld door middel van beschaving, cultuur, literatuur en sociolinguïstische cursussen.

De training omvat zowel taalstructuur als literaire analyse. De taalstructuur wordt zowel holistisch als analytisch onderwezen - met multimediatechnologie, studie in het buitenland, taalvaardigheidscursussen en taalkundecursussen. Literaire analyse is een essentieel onderdeel van het curriculum, en de afdeling geeft instructie in geschiedenis en cultuur, evenals literaire theorie.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen