Keystone logo
Western Washington University BA in het Spaans
Western Washington University

BA in het Spaans

Bellingham, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De studie van het Spaans omvat instructie in taal, literatuur, taalkunde en cultuur. Studenten Spaans verwerven de vaardigheden die nodig zijn om niet alleen de taal te spreken, maar ook om Spaanse samenlevingen, culturen en artistieke uitdrukkingen te leren kennen en waarderen. Het leidende principe van het curriculum is dat een van de beste manieren om een cultuur te begrijpen rechtstreeks door middel van haar taal is.

De afdeling Moderne en Klassieke Talen van Western traint op twee gebieden: taalstructuur en literaire analyse. De taalstructuur wordt zowel holistisch als analytisch onderwezen - met multimediatechnologie, studie in het buitenland, taalvaardigheidscursussen en taalkundecursussen. Literaire analyse is een essentieel onderdeel van het curriculum, en de afdeling geeft instructie in geschiedenis en cultuur, evenals literaire theorie.

Het Spaanse programma bij Western legt een sterke nadruk op het opbouwen van een solide basis van grammatica en woordenschat, met een gelijke nadruk op cultureel bewustzijn door middel van cursussen cultuur, film, literatuur en taalkunde.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Spanish - Literature
    • Carson, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in het Spaans
    • Erie, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in Foreign Languages with a Concentration in Spanish
    • Fairfax, Verenigde Staten