Keystone logo
Western Washington University BA in Japans
Western Washington University

BA in Japans

Bellingham, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De beste manier om een cultuur rechtstreeks te begrijpen, is via haar taal. Japans studeren opent de deur om uit de eerste hand te leren over de Japanse samenleving door middel van taal, literatuur, cultuur en beschaving.

De afdeling Moderne en Klassieke Talen van Western traint op twee gebieden: taalstructuur en literaire analyse. De taalstructuur wordt zowel holistisch als analytisch aangeleerd. Het leren van holistische talen wordt vergemakkelijkt door moderne methoden en multimediatechnologie, evenals door studiemogelijkheden in het buitenland.

Analytische instructie van taal wordt gegeven door middel van een volledige reeks taalvaardigheidscursussen, evenals een aanzienlijk aantal taalcursussen. Literaire analyse is een essentieel onderdeel van het curriculum, en de afdeling geeft instructie in geschiedenis en cultuur, evenals literaire theorie.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen