Keystone logo
Westlake University Bachelor of Engineering in elektronische en informatietechnologie
Westlake University

Bachelor of Engineering in elektronische en informatietechnologie

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

CNY 350.000 / per year *

Op de campus

* alle studenten ontvangen een vorm van beurzen, beurzen of beurzen

Invoering

Ontwikkel uw vermogen om innovatieve en praktische oplossingen te vinden om het dagelijks leven te verbeteren, beter contact te maken met de wereld en de toekomst van innovatie, duurzaamheid, computergebruik en ondernemerschap vorm te geven. Onze bacheloropleiding Electronic and Information Engineering omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder micro-elektronica, fotonica, communicatienetwerken, computerarchitectuur, robotica, kunstmatige intelligentie, regeltheorie en vermogenselektronica.

Voorbeeldcursussen: analoge circuits, veld- en golfelektromagnetisme, machinaal leren.

Ga internationaal

Ga internationaal

Westlake University's doel is om 50% binnenlandse en 50% internationale studenten te werven voor alle niet-gegradueerde programma's om een echt internationale studieomgeving te creëren. De lessen worden allemaal in het Engels gegeven (behalve Chinese taallessen).

Naar het buitenland gaan

Naast je internationale ervaring in China, zijn alle niet-gegradueerde studenten verplicht om een semester of een volledig academisch jaar door te brengen aan een van onze 19 partneruniversiteiten in het buitenland. We hebben studieprogramma's in het buitenland opgezet met toonaangevende universiteiten in Noord-Amerika, Australië, Europa en Azië, waaronder Berkeley, Cornell, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University in Jerusalem en meer.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen