Keystone logo
University of Westminster Software-engineering met elektronica BEng
University of Westminster

Software-engineering met elektronica BEng

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.400 / per year *

Op de campus

* VK: £ 9.250 | internationaal: £ 14.800

Invoering

Onze nieuwe Software Engineering met Electronics BEng is ontworpen voor studenten die de wereld van computersysteemtechniek willen betreden, waar een mix van hardware- en softwarevaardigheden zeer voordelig is op de huidige arbeidsmarkt.

De cursus leert de fysieke realiteit en het gebruik van echte elektronische componenten, interfaces en systemen, naast het ontwikkelen van de kernvaardigheden die nodig zijn om efficiënte veilige code voor machines en apparaten te schrijven.

Banen die van oudsher worden geassocieerd met software-engineering of elektronische engineering, zijn om een aantal redenen aanzienlijk veranderd, waaronder het toenemende universele gebruik van slimme digitale technologieën. Tegenwoordig is er in alle sectoren steeds meer vraag naar ingenieurs die nieuwe oplossingen kunnen ontwikkelen met behulp van zowel software- als hardwaretechnologieën. Als u onze cursus met succes afrondt, kunt u dit doen!

Onze Software Engineering met Electronics BEng is gericht op de implementatie en programmering van de onderliggende hardware- en systeemlaag waarop alle computersystemen draaien, of het nu gaat om een Internet of Things (IoT) smart sensing device, een autonome robot, een spelsysteem, een smart home hub of een medische beeldvormingsmachine.

Tijdens de cursus ontwikkel je essentiële praktische en theoretische hardware-engineeringkennis en breng je deze in de praktijk, naast ondersteunende softwarevaardigheden. Met deze vaardigheden en kennis kun je intelligente producten ontwikkelen die eigenschappen van de echte wereld detecteren en bewaken, duurzame technische oplossingen ontwikkelen of hardware besturen op een veilige, duurzame, tijdige en energiezuinige manier.

Onze praktische Software Engineering en Electronics BEng biedt u praktische activiteiten, waaronder sessies voor het ontwikkelen van laboratoriumvaardigheden en op het werk gebaseerde, op de industrie geïnspireerde ontwerpprojecten.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

  • Kies je eigen pad - Met onze flexibele cursus kun je je studie richten op je interesses, terwijl je toch een brede opleiding krijgt in zowel computersysteemtechniek als informatica. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om u te specialiseren in robotica, uw kennis van digitale elektronica te verdiepen of uw kennis van software-engineering te verbreden
  • Werkervaring opdoen – Verbeter uw inzetbaarheid en breng uw vaardigheden in de praktijk door een jaar in de industrie te voltooien en deel te nemen aan de vele projectgebaseerde leermodules tijdens de cursus
  • Uitstekende carrièremogelijkheden - Carrièremogelijkheden voor studenten met vaardigheden op het gebied van coderen en hardware-engineering zijn uitstekend, potentiële afstudeerrollen zijn onder meer robotica-ingenieur, ontwikkelingsingenieur, systeemingenieur, software-ingenieur of Internet of Things-ontwikkelingsingenieur
  • Pad om een professionele ingenieur te worden - Als u deze cursus met succes afrondt, kunt u uw reis voortzetten om een proactief lid van de professionele technische gemeenschap te worden

Programma herkenning

De Software Engineering with Electronics BEng Honours is bedoeld om te voldoen aan de opleidingseisen van de British Computer Society (BCS) voor de CITP (Chartered IT Professional) en gedeeltelijke CEng (Chartered Engineer). Vanwege de accreditatietijdlijn van 5 jaar komt de cursus in aanmerking voor de accreditatie in 2027. De accreditatie wordt met terugwerkende kracht bijgewerkt tot de eerste intake vanaf september 2023. Na succesvolle afronding van dit proces wordt uw cursus in 2027 geaccrediteerd.

Waarom deze cursus studeren?

Studeer in Londen

Onze locatie in het centrum van Londen betekent dat u perfect geplaatst bent om te profiteren van carrière- en samenwerkingsmogelijkheden in de stad.

Maak je carrière klaar

Onze cursus bereidt je voor op afgestudeerde functies zoals embedded systeemingenieur, robotica-ingenieur, Internet of Things-ontwikkelaar, firmware-ingenieur, systeemingenieur, hardware-ingenieur en software-ingenieur.

Begin je reis

Succesvolle afronding van deze cursus stelt u in staat om uw reis voort te zetten om een proactief lid van de professionele technische gemeenschap te worden.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen