Keystone logo
Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Whitecliffe College of Arts & Design

Invoering

WHITECLIFFE Overzicht

Whitecliffe College of Arts and Design is een lichtend 1982 instellingen voor hoger onderwijs in de bekroonde opgericht in Auckland, Nieuw-Zeeland

Internationaal erkende professionele cursussen, opleidingen, een Master Fijne kunst, foto media, fashion design, grafisch design, kunst menijimeonteu, kunstzinnige therapie Het is actief.

Whitecliffe biedt moderne, internationaal relevante cursussen door de zittende kunstenaars, ontwerpers, onderwijs professionals en onderzoekers. Studenten ontwikkelen creatief en kritisch denken, onderzoek, communicatie, presentatievaardigheden en leren door middel van hedendaagse kunst tentoonstelling in de wereld van design, stages, internationale gastsprekers, deskundigen uit het bedrijfsleven. Professionele proces van Whitecliffe geen waarde voor elk van de eigen creativiteit en het nemen van risico's worden aangemoedigd om post-graduate studies.

Whitecliffe afgestudeerden zijn duidelijk en hebben een hoog niveau van creatief denken en breed, industrie-standaard technologieën. Zij zetten zich in voor een sterke en zeer visuele representatie in de hedendaagse cultuur en creatieve industrie vormt de creatieve ideeën gecreëerd.

leerdoelen

Whitecliffe is een van de beste afgestudeerden en stimuleren creatieve mensen in artistiek ontwerp scholen die onafhankelijk van elkaar opereren.

Whitecliffe vormen de culturele verrijking door leren en praktijken in de kunst en biedt levensveranderende educatieve ervaring door middel van de art design onderwijs, onderzoek en leren.

Whitecliffe studenten door middel van excellentie, innovatie, diversiteit samen met de gemeenschap door middel van het creatieve proces. Whitecliffe afgestudeerden hebben het esthetisch oordeel, expertise en vertrouwen, samenwerking, expertise.

Kernactiva Whitecliffe werd ontwikkeld door het werk van medewerkers, studenten en alumni. In Whitecliffe ideeën en expressie gelooft in verschillende gebieden. Door middel van een breed scala aan media, processen, methoden, enz. Ik geloof dat afgestudeerden zijn leiders zal zijn als in diepte-denken en praktijk in elk veld. Door middel van een rigoureuze kritiek en het intellectuele debat en wederzijds respect zal de vaardigheden die nodig zijn samen met de gemeenschap te verwerven.

programma

Stichting Degree Bachelor: NZQF Level 4

Art & Design professionele cursussen
Digital Media & Design professionele cursussen
18 weken cursus start in februari van elk jaar in juli
portfolio onnodige
IELTS 5.5 of hoger

Graad: Bachelor of Fine Arts NZQF Level 7

Fine Art
Graphic Design
foto media
Fashion Design
Vanaf februari van elk jaar
portfolio vereist
IELTS 6.0 of hoger

Masters: NZQF Level 8 Level 9

Masters Degree in Fine Arts
Fine Art Masters Programma Stichting
Masters Degree in Arts Management
Master of Art Therapy Foundation Degree
Masters Degree in Art Therapy
Eco-vriendelijke Fashion Masters
beëindigen van de cursus alle masterstudenten kunnen studenten lessen bij te wonen, terwijl minder werken
IELTS 6.5 of hoger

Waarom Whitecliffe?

1.Whitecliffe schijnt School of Art and Design awards in diverse nationale en internationale wedstrijden studenten, alumni, docenten. De belangrijkste inhoud bevatten award

 • Eden Arts Kunstonderwijs Top Award 2011 de concurrentie in het eerste jaar, waaronder een bekroond tot op heden begonnen.
 • Australasian Graduate van het Jaar - Fashion Design
 • Australasian Graduate van het Jaar - Visuele Communicatie
 • id Opkomende Designer
 • best Awards
 • AgIdeas

2.Whitecliffe bachelor, pre-undergraduate programma bestaat uit student-gecentreerd, op basis van het herkennen en stimuleren van de eigenheid en de passie van de individuele student. leerlingen Nieuwe media, modern conceptDe ervaring en Traditionele materialen, vaardigheden, attitudesDe kennis van het gebouw. 3.Whitecliffe undergraduate cursussen worden gegeven in art design. Of u nu kiezen voor een belangrijke studenten Tekenen, schilderen, design technologieHet houdt. 4.Whitecliffe is Business, marketing, ethiekEen handige techniek op verschillende gebieden op basis van, en biedt uitgebreide professionele ervaring in de sector voor de toekomstige carrière van de studenten. 5. Studenten in het derde jaar Tentoonstellingen, internationale gastsprekers, deskundigen uit het bedrijfsleven, conferenties, verplichte stagesDe ervaring met de moderne kunst en design wereld. 6. Op basis van de Chunghak undergraduate ondersteunen Creative Technology ResearchDe fusie van de beeldende kunst en technologie die nodig is door het publiek en de professionele sector. 7.Kleine klassen PracticeOm studenten en docenten zullen individueel communiceren met elke dag. Sinds de tweede klas leerlingen mogen de campus in te voeren in de hele week Whitecliffe het verstrekken van persoonlijke werkruimte of atelier.

8.Probleemoplossende vaardigheden en creatieve antwoordenHet wordt aangeraden om zich te concentreren op. Evenals het ontwikkelen van individuele creativiteit en kritisch denken, onderzoek, communicatie en presentatie vaardigheden door middel van verrijking.

 1. Creativiteit vereist een organische combinatie van fantasie, concentratie en flexibiliteit. Veel afgestudeerden voor Schone Kunsten Creatief denken en producentenHet is erkenning zo succesvol mogelijk te ontvangen door het combineren van de verworven vaardigheden door de verschillende gebieden van de Art & Design cursus. 10.Het gemiddelde percentage van voltooiing en het afstuderen WhitecliffeNieuw-Zeeland heeft een van de hoogste kunst en design cursussen 80%A.

undergraduate Overzicht

Fine Art

Whitecliffe Schone Kunsten afgestudeerden zijn sterk geeft om hun ideeën en aantrekkelijk uit te drukken. Brede kennis van het brede gebied van kunst en grenst aan het plein en aan te passen aan constante kritiek en denkt snel voegt zich bij de voorhoede van de hedendaagse cultuur.

Fine Art majors kunnen hedendaagse kunstpraktijk, eigentijdse theorie te zetten, met de nadruk op beeldtaal. Moedig ontwikkeling door middel van de artistieke praktijk op een zinvolle en creatieve media in hun respectieve gebieden te ondersteunen en de noodzakelijke vaardigheden, technieken en theorie creativiteit van de studenten te voeden, toegepaste vaardigheden en theorie.

leerlingen Schilderen, tekenen, grafiek, fotografie, video, digitale media, traditionele / moderne materialen, technologieën, benaderingen en belachelijk gemaaktOm te verkennen. Door middel van jaarlijkse workshops en speciale lezingen Video productie, 3D kunstinstallatie Het leren van de kunst. Whitecliffe studenten zullen persoonlijke studio ruimte te bieden.

Graphic Design

Whitecliffe grafisch ontwerp afgestudeerde moet de hedendaagse / traditionele grafische vormgeving en hoe ze voortdurend denken te begrijpen. Systematisch verkennen van de ontwerp-project door middel van hun breed scala aan vaardigheden en ontvang een hoge erkenning in de industrie door het presenteren van een brede reeks visuele resultaat.

leerlingen Research, problemen oplossen, en visuele communicatieAls u deelneemt aan de verkenning van de traditionele / digitale media. Industrie-standaard software Illustraties, fotografie, grafiekLeer om in evenwicht te brengen. deze werkwijze Het publiceren van ontwerp, motion graphics, corporate communicatie, web design, verpakking, reclame, art direction, merkidentiteit, ontwerp theorie, stages, tentoonstellingen, live slipsHet bevat. Door middel van het bovenstaande proces om de belangrijkste elementen van de art direction, merkidentiteit, grafisch ontwerp, ontwerp theorie te ondersteunen. Studenten willen een toekomst op basis van het gebied ontwerp voor meer dan een jaar, het laatste jaar werken aan een project van hun eigen land. Studenten ontwikkelen technische expertise om contacten in de industrie door middel van stages, tentoonstellingen, live slip uit te breiden. Alle docenten zijn actief in het onderzoek en ontwerp gevestigde ontwerper.

foto media

Whitecliffe foto media afgestudeerden zijn creatief, en ervaren een duidelijke afbeelding maker. Zij begrijpen duidelijk de industrie standaarden en effectief communiceren van de visie en het vertrouwen in de hedendaagse omgeving.

Deze cursus biedt studenten basisvaardigheden, technieken, methoden, van creativiteit, toegepaste vaardigheden en theorie. Op basis van de ervaring van vele creatieve lens media van de belangrijkste artistieke praktijk.

Analoge / digitale technologie en digitale workflow, kleurbeheer en geavanceerde lichttechniekDe intensieve studie. Groot formaat foto's op basis van lichttechniek, foto (video) banen SoundZoals de nadruk op gebieden van expertise. Grote media beeld Students Experts lens / camera / geluidsapparatuur, en geavanceerde beeldvormingsapparatuurU kunt gebruik maken. Studenten leren van de strategie door de presentatie van speciale professionele foto print van een langlopend project prentenboekMaak een

Fashion Design

Whitecliffe fashion design afgestudeerden zijn de industrie-standaard technieken hebben een hoog niveau van creatief denken en durf om te proberen. Een persoonlijke visie en innovatieve carrière gerespecteerd worden professionals in de industrie.

Fashion design majors veroorzaakt denken en creatieve ontwikkeling van het ontwerp esthetiek op basis van de toegepaste vaardigheden, praktische vaardigheden in het eerste leerjaar. Studenten zullen leren om onderzoek en conceptontwikkeling vaardigheden te ontwerpen om hun eigen identiteit, zo modern en origineel ontwerp consistentie te uiten.

Hoog niveau van de industrie-standaard manier om de fundamenten te leren, patroon maken, kledingstuk productie om het werk van de deskundige level te voltooien.

Fashion design cursussen Ontwerpend onderzoek, concept ontwikkeling, industrie-level patroon van het altaar, kleding productie, technologie, mode, textiel verwerking, naaien, eco-vriendelijke onderzoek, natuurlijke vervenHet richt zich op. Het omvat modegeschiedenis, theorie, illustraties, gespecialiseerd in het onderzoek. Whitecliffe is een toonaangevende wereldwijde mode trend forecasting website, de WGSN Steun voor toegang. Studenten probleem moderne samenleving door middel van de industrie praktijk of ontwerp uw eigen Oefening eco-vriendelijke, natuurlijke verven U krijgt de gelegenheid om zich te concentreren op die worden gegeven. leerlingen Nieuw-Zeeland Fashion Week, Een lokale ontwerper, een stage bij buitenlandse kopers.

Internationale student ontvangen aanvragen

Internationale studenten Minimale leeftijd is 18 jaar oud. Alleen studenten jonger dan 19 jaar zal het bewijs dat je de Guardian Oakland woonachtig in het eerste jaar nodig.

Elke bewijsstukken afzonderlijk verwerkt door de Whitecliffe. Na onderzoek van de drie belangrijke onderdelen van de toelatingscommissie voor de toelating tot de student in elk van de verschillende voordelen. Er wordt vastgesteld dat de student succes een graad voor toelating af te ronden.

hoe

Meer informatie is te vinden op de laatste pagina van de school handboek.

1. Report Card: High school of universiteit rangen

Studenten uit het buitenland als gidsen gaf al moeten de middelbare school cursussen in het land.

2. Portfolio

Het werk moet ook 20-12 kan een breed scala aan mogelijkheden te tonen. Het portfolio worden geconfigureerd om te werken in een gebied dat representatief is voor de student.

Studenten (in het buitenland) kan een portefeuille accepteren in digitaal formaat.

3. Interview

Alle aanvragers moeten bereid zijn om op natuurlijke wijze praten met uw portfolio op het interview werken en ideeën. Ik woon buitenlandse studenten kan worden geïnterviewd door Skype of telefoon.

4. Toelating Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Stichting Degree en Degree aanvragers bachelor moet de bekentenissen Brieven te voltooien meer dan 250 woorden.

goede selectie

Studenten die ooit een college cursus of werkgerelateerde steun hebben bestudeerd kan worden gekozen als het beste model. Verwijzen wij u naar de gedetailleerde artikelen Deel 2.

ondersteuning DeadlinePaarden zijn oktober. Het ondersteunt ook na de deadline.

Na het proces van ondersteuning Deadline

Na de deadline onderworpen aan een toelatingsprocedure hieronder.

Studenten kunnen interviews en hulp vragen als u in het buitenland verblijft zal deze worden vervangen door de telefoon of Skype. Als je de applicatie-niveau uitblinken, kan worden vrijgesteld van het interview.

Toelating voor studenten die een brief van toelating, inschrijving overeenkomst, collegegeld facturen worden verzonden.

Admission Agreement (overeengekomen bij opname) en collegegeld facturen moeten aan de Whitecliffe per se in de aankondiging van de datum worden ingediend. Vervolgens (binnen 2 weken na opname goedkeuring) tot volledige collegegeld (Openbare betaaltelefoons het Bureau van Nieuw-Zeeland) te betalen zal het collegegeld bevestiging van de betaling uit te zenden.

Collegegeld certificaat is een document vereist door de Immigration New Zealand studentenvisum.

studenten Collegegeld

 • Stichting Degree Bachelor 2017 NZ $ 12.000 (18 weken)
 • Undergraduate 2017 NZ $ 27.000 (1 jaar)
 • Masters 2017 NZ $ 27.000 (1 jaar)

Locaties

 • Auckland

  24 Balfour Road, Parnell, 1052, Auckland

  Vragen