Keystone logo
Whittier College

Whittier College

Whittier College

Invoering

Whittier College : Wonen en leren in de echte gemeenschap

Onze lange academische traditie heeft tot doel de studenten een waardering te bieden voor de complexiteit van de moderne wereld en de werkplek, zonder daarbij het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen.

Whittier is een plek waar studenten actief betrokken raken bij de lokale gemeenschap terwijl ze ook hun rol in de internationale gemeenschap onderzoeken. Onze residentiële aard is een sleutelcomponent in het definiëren van wie we zijn, omdat studenten en professoren in de nabijheid van elkaar wonen en leren, en een sfeer creëren waarin kennis 24/7 kan worden nagestreefd. Dit is een gemeenschap waar individualiteit wordt gewaardeerd, tolerantie wordt gekoesterd en de dingen die elk van ons uniek maken worden gezien als onmisbare hulpmiddelen bij het zoeken naar meer kennis en begrip.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Whittier

    13406 E. Philadelphia St., , Whittier

Vragen