We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Willamette University

Willamette University

Willamette University

Invoering

Willamette University is geworteld in een geschiedenis van creativiteit en inventiviteit. We zijn toegewijd aan rigoureus onderwijs, uitstekende studiebeurzen en origineel denken. Wij zijn van mening dat het hoger onderwijs studenten niet alleen moet voorbereiden op de toekomst, maar hen ook moet begeleiden bij het innoveren van hun eigen pad.

Willamette University is toegewijd aan onze gemeenschappen, zowel lokaal als wereldwijd. Onze diversiteit maakt ons sterker en we waarderen elk individu. We geloven dat ideeën ons samenbrengen en dat zorg voor elkaar ons helpt om een zinvol leven te leiden. Onze prestaties en ambities helpen ons om anderen te dienen in een onderling verbonden wereld.

Willamette University is een ruimte waar onderwerpen samenkomen om nieuwe ontdekkingen en nieuwe manieren van denken te creëren. We leren studenten om ideeën uit verschillende branches te bedenken en ze voor te bereiden op de carrières van de toekomst.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Salem

    State Street,900, 97301, Salem

    Vragen