Keystone logo
Willamette University Bachelor in vrouwen- en genderstudies
Willamette University

Bachelor in vrouwen- en genderstudies

Salem, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Vrouwen- en genderstudies is een plek voor intersectionele feministische wetenschap, onderwijs en activisme. Je onderzoekt hoe opvattingen over gender en seksualiteit cultuur, samenleving, politiek, geschiedenis, media, wetenschap, religie en kapitalisme hebben gevormd. Ons programma stelt studenten en docenten ook in staat om gender- en seksualiteitsstudies te verbinden met hun werk, leven en andere studierichtingen.

In onze cursussen leren we je dialoog te voeren, data, media en teksten te analyseren en ideeën te ontwikkelen door onderzoek en praktijk. We zijn uniek gesitueerd om u interdisciplinaire ruimtes te bieden om deel te nemen aan feminisme, wetenschap en activisme. We bieden ook manieren om te onderzoeken hoe macht en privileges worden verleend over geslacht, ras, seksualiteit, bekwaamheid en andere kruisende assen van sociale identiteit.

We verwelkomen complexe argumenten, omarmen ongemakkelijke gesprekken en onderzoeken tegenstrijdige ervaringen. In samenwerking met andere studiegebieden houden we ons bezig met lesgeven, leren en studiebeurzen die activisme en sociale verandering bevorderen. We nodigen je uit om met ons mee te doen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Vrouwen-, gender- en seksualiteitsstudies (BA, minor)
    • Binghamton, Verenigde Staten
  • Bachelor of Arts in integratieve studies - Concentratie vrouwen- en genderstudies
    • Fairfax, Verenigde Staten
  • Women's Studies
    • Carson, Verenigde Staten