Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences BBA met specialisatie in vastgoedbeheer
Wittenborg University of Applied Sciences

BBA met specialisatie in vastgoedbeheer

Apeldoorn, Nederlanden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.800 / per year *

Op de campus

* het collegegeld voor dit programma is € 9.800 per jaar. Voor studenten uit de EU/EER/VK en Oekraïne is het collegegeld €4.800

Invoering

Bedrijfskunde omvat alle organisaties en alle vakgebieden. De boeiende wereld van vastgoedontwikkeling en -beheer vereist bedrijfskundige kwaliteiten op het gebied van ondernemerschap, organisatie en projectmanagement.

Studenten die kiezen voor de BBA Specialisatie in Real Estate Management, als onderdeel van het BBA-traject International Business Administration, leren over portefeuillebeheer van onroerend goed, ook waarderingen, met koop- en verkoopprocedures die in verschillende landen gelden. Je bestudeert de opwindende wereld van onroerend goed als investering, onderzoekt de relatie tussen onroerend goed, verzekeringen en belastingen en begrijpt vervolgens het complexe systeem van leningen en hypotheken die betrokken zijn bij de zeer winstgevende industrie rond de ontwikkeling, aankoop en verkoop van onroerend goed.

Een gedetailleerde kennis van de vastgoedwereld stelt bedrijfsadministrateurs in staat om hun specialistische functies te vervullen binnen die organisaties en bedrijven die betrokken zijn bij het kopen en verkopen van onroerend goed of locaties voor industriële doeleinden of investeringen. Deze specialisten worden ook opgeleid om zelfstandig te opereren als vastgoedconsultants en -adviseurs, omdat vastgoed een van de grootste groeigebieden is waarin individuele ondernemers tegenwoordig zeer succesvol worden.

6 Intake momenten per jaar

Alle bachelor- en masteropleidingen bij Wittenborg hebben 6 instroommomenten per jaar. Studenten kunnen ook 6 keer per jaar afstuderen. Afstudeerceremonies worden twee keer per jaar gehouden, in de winter en in de zomer.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen