Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences BBA Specialisatie in Bedrijfsanalyse
Wittenborg University of Applied Sciences

BBA Specialisatie in Bedrijfsanalyse

Apeldoorn, Nederlanden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.800 / per year *

Op de campus

* het collegegeld voor dit programma is € 9.800 per jaar. Voor studenten uit de EU/EER/VK en Oekraïne is het collegegeld €4.800

Invoering

Studenten die kiezen voor de Marketing & Communicatie pathway van de BBA graad en de specialisatie in Business Analytics zijn vaak geïnteresseerd in de technologie en informatiestrategieën, vooral op het gebied van digitalisering, marketing & verkoop, die bedrijven en organisaties ondersteunen. Het is een uitdagend programma vol projecten op het gebied van business, marketing en informatie.

Om te kunnen solliciteren, moeten studenten minstens 5 jaar hoger onderwijs hebben gevolgd (een masterdiploma), maar vrijstellingen zijn mogelijk voor mensen met meerdere jaren beroepservaring.

Marketingcommunicatie & Informatie (MCI) omvat een combinatie van zakelijke marketingstrategieën, branding en de manier waarop bedrijven en organisaties zichzelf promoten naar de buitenwereld. Het gaat erom een constant imago te creëren dat het bedrijf, zijn idealen en zijn producten promoot. Marketing & Communicatie gaat dieper dan alleen de productie van gedrukt of online materiaal, het gaat over de manier waarop een organisatie haar boodschappen communiceert, zowel intern als extern.

Business Administrators die zich bezighouden met de marketing- & communicatiestrategieën van een bedrijf kijken voortdurend naar de bestaande systemen, naar de human resources en de manier waarop die worden gemanaged, naar de toeleveringsketen en de verkooppijplijn - allemaal gebieden die direct worden beïnvloed door de marketing- en communicatiestrategie.

Marketing & Communicatie houdt zich bezig met branding, imaging, huisstijl, maar ook met crisismanagement, downsizing en re-inventing - Marketing & Communicatiespecialisten lopen voorop in de bedrijfskunde!

6 Intake momenten per jaar

Alle bachelor- en masteropleidingen bij Wittenborg hebben 6 instroommomenten per jaar. Studenten kunnen ook 6 keer per jaar afstuderen. Afstudeerceremonies worden twee keer per jaar gehouden, in de winter en in de zomer.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen