Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences BBA Specialisatie in Hotel & Hospitality Services Management
Wittenborg University of Applied Sciences

BBA Specialisatie in Hotel & Hospitality Services Management

Apeldoorn, Nederlanden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.800 / per year *

Op de campus

* het collegegeld voor dit programma is € 9.800 per jaar. Voor studenten uit de EU/EER/VK en Oekraïne is het collegegeld €4.800

Invoering

Op Hogeschool Wittenborg voltooien alle studenten van de BBA Hospitality Business Administration een reeks brede modules als aanvulling op de door hen gekozen specialisaties.

Dit programma van modules leidt tot een managementcarrière in het boeiende beroep van hospitality management of toerisme. Zakelijke reizen en hernieuwde belangstelling voor binnenlands en buitenlands toerisme vergroten de vraag naar hospitality managers in hotels, evenementenruimtes en foodservicebedrijven. De specialisatie Hotel & Hospitality Services Management laat studenten kennismaken met de managementaspecten die nodig zijn om toezicht te houden op de dagelijkse activiteiten van resorts, goklocaties en banketfaciliteiten, of het beheer van speciale evenementenplanningsafdelingen van scholen, gezondheidszorgorganisaties en bedrijven.

6 Intake momenten per jaar

Alle bachelor- en masteropleidingen bij Wittenborg hebben 6 instroommomenten per jaar. Studenten kunnen ook 6 keer per jaar afstuderen. Afstudeerceremonies worden twee keer per jaar gehouden, in de winter en in de zomer.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen