Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences BBA Specialisatie in Ondernemerschap & FinTech
Wittenborg University of Applied Sciences

BBA Specialisatie in Ondernemerschap & FinTech

Amsterdam, Nederlanden

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9.800 / per year *

Op de campus

* het collegegeld voor dit programma is € 9.800 per jaar. Voor studenten uit de EU/EER/VK en Oekraïne is het collegegeld €4.800

Invoering

Studenten die kiezen voor het traject Ondernemende Bedrijfskunde van de BBA-graad en de specialisatie Ondernemerschap & FinTech zijn vaak geïnteresseerd in het starten van hun eigen bedrijf aan het einde van hun studie, vooral op het gebied van digitalisering, marketing & verkoop. Het is een uitdagend programma en zit vol met business- en ondernemerschapsprojecten.

De specialisatiemodules zijn gericht op FinTech en omvatten vakken als 'Inleiding tot financiële technologie' en 'Inleiding tot Big Data'. In het laatste jaar voltooien studenten de kern van hun ondernemende bachelor met strategische vakken: 'E-Payments & Crypto-currency' & 'Financial Technology Risk Management'.

FinTech specialisatiestudenten in de EBA zullen hun werkervaring, start-ups en afstudeeropdracht voltooien in de wereld van ondernemende financiële technologieoplossingen en bedrijven!

Om te kunnen solliciteren, moeten studenten minstens 5 jaar hoger onderwijs hebben gevolgd (een masterdiploma), maar vrijstellingen zijn mogelijk voor mensen met meerdere jaren beroepservaring.

Het EBA-traject stelt toekomstige ondernemers in staat om zich gemakkelijker aan te passen aan de veranderende omgeving door gebruik te maken van hun aangeleerde vaardigheden, competenties en kennis, waardoor ook het faillissement van een bedrijf maximaal wordt voorkomen. In gevallen waarin bedrijven toch failliet gaan, zullen getrainde ondernemers beter in staat zijn om de continuïteit te waarborgen dan degenen die niet specifiek zijn opgeleid op het gebied van ondernemerschap.

6 Intake momenten per jaar

Alle bachelor- en masteropleidingen bij Wittenborg hebben 6 instroommomenten per jaar. Studenten kunnen ook 6 keer per jaar afstuderen. Afstudeerceremonies worden twee keer per jaar gehouden, in de winter en in de zomer.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen