Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Invoering

Wisconsin Lutheran College is een van vier jaar liberal arts college aangesloten bij de Wisconsin Evangelisch-Lutherse synode. Het bevindt zich in Milwaukee. Het college heeft een twee-semester academiejaar en awards de Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in de verpleegkunde en Master of Arts graden met de vrije kunsten en professionele majors en een aantal pre-professionele programma's.

Op Wisconsin Lutheran College, zult u niet alleen kleine klassen en een verscheidenheid aan academische opties, zult u ook de mogelijkheid om side-by-side te werken met professoren doen van grensverleggend onderzoek hartziekten, les te geven in de lokale scholen zo vroeg eerstejaarsstudent jaar, reizen naar Zambia voor een verpleeghuis klinische, neem een ​​Britse literatuur cursus in Engeland, of mariene biologie te onderzoeken in Grenada.

Ontvang een goed afgeronde zeven vrije kunsten en te profiteren van de robuuste stagemogelijkheden dat je flexibel en verkoopbare in steeds veranderende arbeidsmarkt te maken, en u uitrusten voor een succesvolle carrière of graduate school inspanningen. Dat zijn slechts een paar redenen waarom WLC de perfecte college voor u kunnen zijn.

Academische Highlights

Majors worden regelmatig bijgewerkt om gelijke tred te houden met de veranderende wereld. Faculteit leden zijn experts in hun vakgebied, waardoor real-world ervaring in de klas. De klassen zijn klein, waardoor een-op-een begeleiding door nationaal gerangschikt faculteit. Studenten worden ook stevig voorbereid voor graduate school. Onze alumni zeggen dat hun graduate klassen zijn vaak uitbreidingen van cursussen genomen WLC. Het is niet ongewoon voor docenten en studenten om samen te werken - een aantal studenten zelfs hun werk te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften of presenteren hun bevindingen op professionele conferenties.

2015-2016 Undergraduate Fast Facts

Totale inschrijving: 1188 Undergraduate student-faculteit ratio: 12: 1 Undergraduate gemiddelde groepsgrootte: 16 Undergraduate student demografie: 31 staten en acht andere landen Procent van de ingezeten studenten: 68% Undergraduate studenten bevolking: 93% is 18-22 jaar oud Eerstejaars profiel: 3.43 gemiddelde middelbare school GPA en 24 gemiddelde ACT Financiële steun: 99% van de full-time traditionele undergraduate studenten worden toegekend financiële hulp. Co-curriculaire activiteiten: lid van de NCAA Division III en Noord Atletiek Collegiate Conference; 18 varsity sport; intramurale en club sport; harmonieorkest en zes ensembles; drie koren; 40+ clubs en organisaties.

In het buitenland studeren

Een van de meest lonende ervaringen die je kunt hebben tijdens uw college carrière is studeren in het buitenland. Wonen in een ander land, het ontmoeten van mensen met verschillende achtergronden uit de hele wereld, en onder te dompelen in een nieuwe cultuur zal je in een positieve, onverwachte manieren veranderen. Studenten die in het buitenland studeren aan WLC doen dat via een uitzendbureau of een faculteit geleide academische ervaring. Alle cursussen genomen door middel van studie in het buitenland agentschappen op internationale instellingen zullen vooraf worden goedgekeurd voor de transfer terug naar WLC.

Locaties

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Vragen